Σιγά που δεν θα ξέφευγε από τα τρολ το βίντεο του Προέδρου για τη χρήση μάσκας [ΒΙΝΤΕΟ]

Σήμερα (Πέμπτη), λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον Υπουργό Υγείας, κυκλοφόρησε στην επίσημη σελίδα του Νίκου Αναστασιάδη, στο Facebook, ένα βίντεο για τη χρήση μάσκας.

Article featured image
Article featured image

Παρουσιαστές, ηθοποιοί, αθλητές και ο ΠτΔ, μέσω ενός σποτ, έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τη χρήση της μάσκας.Δείτε το βίντεο παρακάτω και δείτε ακολούθως αυτό που κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά.

Τηρούμε τα μέτρα. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Συμπατριώτες μου, Γνωρίζω ότι τα μέτρα που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, έχουν δημιουργήσει κόπωση σε μια μερίδα των πολιτών και επηρεάζουν την καθημερινότητα του συνόλου. Ωστόσο, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας. Απευθύνω για ακόμη μια φορά έκκληση στον κάθε ένα και στην κάθε μία από εσάς προσωπικά: Τηρήστε με αυστηρότητα τα προστατευτικά μέτρα, αποφύγετε τις άσκοπες συναθροίσεις. Μόνο έτσι θα πετύχουμε την αναχαίτηση της πανδημίας, μόνο έτσι θα προστατέψουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους συναδέλφους μας, τους αγαπημένους μας. Μόνο έτσι θα προστατευτούμε και θα προστατεύσουμε το κοινωνικό σύνολο. Και είμαι βέβαιος, ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη μάχη.

Posted by Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) on Thursday, 22 October 2020

😷👺

Posted by Τριβιτζιάζουμαι on Thursday, 22 October 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ