Από χθες βράδυ τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά της 23:00, ως ένα έκτακτο μέτρο για τις πόλεις της Λεμεσού και της Πάφου, ένεκα των αυξημένων κρουσμάτων Covid-19, που εντοπίστηκαν το τελευταίο διάστημα.
Βάσει το νέου υπουργικού διατάγματος, από χθες και για δύο εβδομάδες, όλοι οι χώροι εστίασης υποχρεούνται να κλείνουν μέχρι τις 22:30 ενώ μετά τις 23:00 απαγορεύεται η διακίνηση πολιτών, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Με μέλη του ΟΠΕ της ΑΔΕ Λεμεσού να περιπολούν για ελέγχους τήρησης των μέτρων, πολλοί ήταν οι μαγαζάτορες που αποφάσισαν να παραμείνουν εντελώς κλειστοί, παρά να διακινδυνεύσουν την όποια τιμωρία από τις Αρχές.
Ο Μάνος Μποτρίνι/Cyprus from Air, φωτογράφισε την άδεια πόλη με drone με τις εικόνες να θυμίζουν εκείνο τον πρώτο καιρό, του γενικευμένου lockdown.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια παράσταση για όσους μεγάλωσαν με την Αλίκη… και για όσους θα τη γνωρίσουν για πρώτη φορά
Νόμπελ Φυσικής στον επιστήμονα που έθεσε τα θεμέλια για ένα εντελώς νέο είδος αστρονομίας
United by Pride: Δύο πορείες υπερηφάνειας συναντιούνται (ξανά) στη νεκρή ζώνη του Λήδρα Πάλας