Εικόνες από το κελί που θα μείνει για (τουλάχιστον) 14 μέρες ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Μετά την καταδίκη του ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού. Το Mega Ελλάδος παρουσίασε το κελί όπου θα φυλακιστεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο συγκεκριμένο κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει υποχρεωτικά μπει. Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα.

Την ώρα που ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, συνεχίζει να καταζητείται, τα υπόλοιπα καταδικασμένα στελέχη μεταφέρθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, με κλούβες στα σωφρονιστικά καταστήματα της Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η πρώτη κλούβα που μετέφερε έξι άτομα και έφτασε στη Λαμία περίπου στις 17:00.


Λίγα λεπτά αργότερα, οι τρεις από αυτούς αναχώρησαν για το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού και οι υπόλοιποι τρεις για αυτό του Μαλανδρίνου. Στη συνέχεια, μετά από δύο ώρες έφτασε η άλλη κλούβα στην οποία επέβαιναν 28 μέλη της Χρυσής Αυγής.


keli-mixaloliakou-2 (1).jpg


Οι 23 από αυτούς ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος , ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού. Οι άλλοι τέσσερις θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα.


roupakias-fthiotida.jpg

roupakias-fthiotida-astynomia.jpg

xrysi-aygi-metagogi-fthiotida.jpg


Στη Λαμία κατέβηκε μόνο ο Γιώργος Ρουπακιάς που με άλλη κλούβα και με συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας οδηγήθηκε στο Μαλανδρίνο. Μια άλλη κλούβα μετέφερε την πρώην αστυνομικό, Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.

Η κράτησή τους θα γίνεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ θα παρακολουθούνται όλες οι κινήσεις τους στη φυλακή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους ενώ πιθανόν να προαυλίζονται ξεχωριστά.

Στο Tμήμα Mεταγωγών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας είχε σημάνει συναγερμός και όλοι οι αστυνομικοί ήταν επί ποδός. Κάτω από αυστηρά μέτρα οι κρατούμενοι κατέβηκαν από την κλούβα και μπήκαν στα κρατητήρια.

Με πληροφορίες από mega tv/sputnik.gr/iefimerida.gr/lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ