Σεξομολογήσεις #532: «Ακόμα και την ώρα που κάνουμε έρωτα γυρνώ το κεφάλι για να αποφύγω τα φιλιά του»

Η πανδημία και η μεταδοτικότητα του κορωνοϊού την έχει κάνει να φοβάται ακόμη και τη σκιά της. Κυρίως, όμως, τη συναναστροφή με τον σύντροφό της, τον οποίο αποφεύγει να φιλήσει στο στόμα, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως και αυτός προσέχει τις δημόσιες συναναστροφές του. Ακόμη και κατά τη διάρκεια που κάνουν σεξ, γυρνάει το κεφάλι από την άλλη για να τον αποφύγει. Είναι υπερβολική;

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Τίπστερ μου, κάθε φορά που έρχεται ο φίλος μου να με φιλήσει, τον αποφεύγω… γιατί φοβάμαι. Ξέρω πολύ καλά ότι προσέχει στη δουλειά και ότι φορά συνεχώς μάσκα, αλλά είναι τόσος πολύς ο κόσμος με τον οποίο συναναστρέφεται καθημερινά που μια φοβία αναπόφευκτα με έχει καταβάλει το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και την ώρα που κάνουμε έρωτα, γυρνώ το κεφάλι για να αποφύγω τα φιλιά. Παρόλο που έχω μοιραστεί μαζί του τη φοβία μου, εντούτοις νιώθω ότι δεν το κατανοεί, εξ ου και επιμένει. Είμαι υπερβολική και πρέπει να ενδώσω στο κάλεσμά του για φιλιά ή μήπως κι αυτός πρέπει να καταλάβει ότι περνώ μια δύσκολη φάση και άρα πρέπει να κάνει υπομονή.

Μη-με-φιλάς-ακόμα



Εν καλά να είσαι επιφυλακτική σε τέτοιους καιρούς που μας απειλούν οι ιοί. Μακάρι να περάσει η μπόρα αυτή και θα έχετε πολύ καιρό να φιλιέστε!

Το λοιπόν… Αν όντως επιμένει να έχει πάρε-δώσε με καμπόσους, κάνε τον μπλοκ στο κίσσινγκ (προσωρινά). Κι αν δείχνει να ενοχλείται στην πορεία, ζήτησέ του να κάνει το τεστ να φκείτε και οι δυο που την έννοιαν.

Ένα φιλί να του στερήσεις δεν είναι δα και κάτι σοβαρό… Ανησυχητικό είναι να μεν του «κάθεσαι». Εδώ… πίννει νερό το πράμα! Αν του κάμνεις έτσι καψόνι, τότε, αρχίζω να υποπτεύομαι ότι μπορεί να παίζει άλλος λόγος. Και το κοβίντ να είναι απλά η αφορμή να μεν σου κοντοσυνάεται! Εσύ ξέρεις καλλύτερα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ