Τελικά είναι ή όχι η πραγματική Μελάνια η γυναίκα που συνόδευσε τον Donald Trump;

Με αυτή την απορία ξυπνά και κοιμάται το «παγκόσμιο ίντερνετ» τις τελευταίες ημέρες και απάντηση δεν βρίσκει.

Article featured image
Article featured image

Για όσους ασχολούνται με τέτοιου είδους θεωρίες συνωμοσίας θα γνωρίζουν πως η «σωσίας» της Μελάνια είναι μια ιστορία που ξεκίνησε το 2017, όταν η πρώτη κυρία της Αμερικής βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της σε δηλώσεις που έδινε σε δημοσιογράφους για σχετικά με τα μέτρα ανακούφισης από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο και στεκόταν πίσω του.

Τότε ο Trump σχολίασε η γυναίκα μου, η Melania, που τυγχάνει να είναι εδώ, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα. Έτσι οι φήμες άρχισαν να λένε ότι το ανέφερε για να μην αμφισβητήσει κανείς την παρουσία της αφού ήταν μια άλλη ενώ δεν άργησαν να προσέξουν ότι το σχήμα της μύτης της ήταν διαφορετικό.

Τρία χρόνια και δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας μετά, μία νέα φωτογραφία της Μελάνια, δίπλα στον Trump, διχάζει όσο ποτέ άλλοτε το διαδίκτυο με τους χρήστες να παθαίνουν ένα μικρό αλαλαγμό για το αν η γυναίκα που συνοδεύει τον Πρόεδρο της Αμερικής είναι ή όχι η Melania Trump.

H φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στις 22 Οκτωβρίου, το προεδρικό ζεύγος επιβιβάζεται στο Marine One από τον Λευκό Οίκο. Η Melania φαίνεται να χαμογελάει πλατιά, παρόλο που την ίδια μέρα στο debate, τη στιγμή που βρισκόταν στην σκηνή με τον σύζυγό της και της κρατούσε το χέρι, εκείνη το απώθησε επιδεικτικά. Εκτός από το γεγονός ότι η Melania δεν γελάει σχεδόν ποτέ έτσι, σύμφωνα με το Twitter, τώρα ισχυρίζονται ότι η οδοντοστοιχία της είναι διαφορετική αφού η «real» Melania έχει τετράγωνα δόντια ενώ η «fake» Melania έχει στρογγυλά.

Παρόλα αυτά αισθητικός που μιλάει στην Daily Mail αναφέρει ότι οι celebs που συνήθως είναι ανέκφραστοι μπορεί την στιγμή που θα χαμογελάσουν να γίνουν αγνώριστοι λόγω της «ανύψωσης του λίπους» και των «πτυχών του δέρματος που κινούνται» στο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ