Το νέο πρόγραμμα του Ράδιο Πρώτο θα σε «κολλήσει» στο ραδιόφωνο

Το Ράδιο Πρώτο γιορτάζει 30 χρόνια και με αυτήν την ευκαιρία ανανεώνει το πρόγραμμά του με την είσοδο νέων προσώπων και συστήνει την καινούρια μουσική του κατεύθυνση διατηρώντας πάντα τα στοιχεία που το καταξίωσαν.

Article featured image
Article featured image

Η ομάδα των έμπειρων και νέων ραδιοφωνικών παραγωγών του, με τις ιδιαίτερα προσεγμένες μουσικές προτάσεις, υπόσχεται να σε κάνει να «κολλήσεις» στη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο.

Η πρώτη καλημέρα ακούγεται σταθερά από την «Πρώτη εκπομπή» με τους Λάζαρο Μαύρο, Μάριο Πούλλαδο και Χρήστο Μιχάλαρο, οι οποίοι σκιαγραφούν την επικαιρότητα. Ακολουθεί ο Ζαχαρίας Φιλιππίδης με την εκπομπή «Brunch Time», ο οποίος υπόσχεται να γεμίζει την ημέρα σου με την ενέργειά , την μουσική και τις γνώσεις του. Τη σκυτάλη παίρνουν ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού, που σου κρατάνε συντροφιά με τη γνωστή τους χημεία και την αλλιώτικη επικοινωνία τους στην εκπομπή «Επικοινωνούμε Αλλιώς». Στη συνέχεια ο Θεόδωρος Καυκαρίδης με τη νέα εκπομπή «Transition» θα σε ενημερώσει με έναν «ροκ» ραδιοφωνικό τρόπο για όλα όσα αφορούν τον αθλητισμό. Η γλυκιά, χαρακτηριστική φωνή του ραδιοφώνου, η Μάρια Κάνθερ, θα πάρει σειρά για να μοιραστεί κάτι δικά της, κάνοντάς τα να γίνονται και δικά σου, παρέα με πολύ καλή μουσική στην εκπομπή «Κάτι δικά μας». Και επειδή είναι ήδη απογευματάκι, έφτασε η ώρα για μια ξεχωριστή ραδιοφωνική περσόνα. Η Φαίδρα Σαρικάκη με την εκπομπή «Radio Days» είναι έτοιμη να σε ενημερώσει για όλα τα θέματα από τα Όσκαρ μέχρι τα παράξενα happenings παγκοσμίως. Το βράδυ ο Γιώργος Καραπατάκης παίρνει τα βυνίλιά του και σε ταξιδεύει με μια ευχάριστη μελωδική ατμόσφαιρα στην εκπομπή «Νότες από Βυνίλιο».

Αλλά δεν είναι μόνο οι πιο πάνω που θα σου κρατούν συντροφιά, αφού και το Σαββατοκύριακο μπορείς να απολαύσεις συνεχή «Καλή Μουσική» με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια του σήμερα σε συνδυασμό με τα κλασικά, διαχρονικά που όλοι αγαπήσαμε.

Το Ράδιο Πρώτο κατέκτησε εδώ και χρόνια την κορυφή και έχει καταφέρει να μείνει εκεί, κάνοντας τον χρόνο φίλο με συνοδοιπόρους τους πιστούς ακροατές του.

Συντονίσου τώρα στους 99.3, 89.4 και 87.9 για την πρώτη ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό και όπως πάντα για καλή μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ