Ποιος είπε ότι με τη μάσκα δεν μπορούμε να δείξουμε το μουστάκι μας

Ναι μεν αυτός ο Μοέμβριος δεν είναι όπως τους άλλους, πλην όμως κάποιες συνήθειες δεν μπορούμε με τίποτα να τις αποχωριστούμε!

Article featured image
Article featured image

Παραδοσιακά, τον Νοέμβριο αφήνουμε μουστάκι. Επειδή όμως φέτος, λόγω πανδημίας, προσαρμοζόμαστε όλοι στα νέα δεδομένα, ακολουθώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εξ ου και αποφασίσαμε να… φορέσουμε τα μουστάκια μας στις υπέροχες μάσκες του MOVEMBER CYPRUS 2020.

Για να προστατεύσουμε εμάς, τους δίπλα μας και όλους όσους αγαπάμε.

Αναφέρει η ανακοίνωση του Movember Cyprus 2020:

Αυτός ο Μοέμβριος δεν είναι όπως τους άλλους. Ακολουθούμε πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για αυτό δεν διοργανώνουμε εκδηλώσεις και ξυρίσματα φέτος. Κρατάμε αποστάσεις, αλλά όχι από τον στόχο μας. Η ανδρική υγεία συνεχίζει να απειλείται από την ασθένεια του καρκίνου του προστάτη και η ψυχική υγεία των αντρών συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς. Έτσι, σας καλούμε όλους να στηρίξετε την προσπάθειά μας. Πολλαπλασιάστε το μήνυμά μας, μεγαλώστε και φέτος τα μουστάκια σας και στηρίξτε οικονομικά το Movember Cyprus με την αγορά των αναμνηστικών ειδών.

Στηρίξτε με αυτόν τον τρόπο την αποστολή του Movember και παραγγείλτε τις μάσκες σας στο τηλ. 99495911 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο movembercyprus@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ