Τα τραγικά λάθη στην Επίσημη Ανακοίνωση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα κυνηγίου

Πέραν από το προφανές, ότι, δηλαδή, δεν θα έπρεπε να εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία να εξαιρούνται οι κυνηγοί από τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Article featured image
Article featured image


Ωστόσο αυτό το ζήτημα ήδη έχει συζητηθεί εκτενώς, έχει αναλυθεί από ειδικούς και μη, ενώ όλοι γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της εξαίρεσης, οπότε τα επιπλέον σχόλια περιττεύουν.

Σε αυτό το σημείο περισσότερο ενδιαφέρον έχει να επικεντρωθούμε στην Επίσημη Ανακοίνωση που απέστειλε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για Θέματα Κυνηγίου και Άγριας Ζωής, Αντώνης Κακουλλής, την οποία υποθέτουμε ότι δεν συνέταξε ο ίδιος, αλλά κάποιος δικός του Σύμβουλος, που πληρώνεται γι’ αυτό.

Η επίμαχη ανακοίνωση γραμμένη σε επιστολόχαρτο με το σήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρει εν ολίγοις πως όλοι οι κάτοχοι άδειας κυνηγίου εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου αναλύοντας παράλληλα τις διάφορες παραμέτρους της εξαίρεσης.

Ωστόσο το ζητούμενο δεν είναι εκεί, αλλά στην ορθογραφία και τη σύνταξη του κειμένου τα οποία απουσιάζουν παντελώς. Τα διάφορα λάθη στη σύνταξη της επιστολής εντόπισαν φιλόλογοι οι οποίοι προχώρησαν στις απαραίτητες διορθώσεις, με κόκκινο στυλό, όπως γίνεται με τα διαγωνίσματα στο σχολείο, με βαθμό απροβίβαστο.


123193729_3393642007398291_6721884211714644795_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ