Θα είναι αυτός ο νέος παρουσιαστής του Survivor;

Το όνομα που παίζει ως πιθανότητα θα κάνει πολλούς να αναστενάξουν βαθιά.

Article featured image
Article featured image

Με την επικείμενη επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης να ετοιμάζεται, για το δεύτερο μισό της σεζόν, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει με τη μορφή του All Star, ή εάν θα είναι ένας κύκλος με νέους παίχτες.

Εδώ και καιρό στα διάφορα πηγαδάκια κυκλοφορούν φήμες σε σχέση με το ποιος θα αναλάβει την κεντρική παρουσίαση του απαιτητικού και δύσκολου αυτού εγχειρήματος, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μην αποτελεί πλέον πρώτη επιλογή της παραγωγής, για την κεντρική παρουσίαση του παιχνιδιού.

Απάντηση στο ερώτημα κλήθηκε να δώσει ο κατ’ εξοχήν «ύποπτος» υποψήφιος για την παρουσίαση του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος την Κυριακή το πρωί, βρέθηκε καλεσμένος σε ψυχαγωγική εκπομπή ελλαδικού καναλιού, μέσω ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης.

Μεταξύ άλλων, ο Ντάνος ρωτήθηκε επίμονα εάν δέχτηκε πρόταση ή αν υπέγραψε για την παρουσίαση του νέου Survivor, με τον ίδιο να απαντάει διπλωματικά πως, προς το παρόν, δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση. Εντούτοις, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, που βρισκόταν μαζί του, αποκάλυψε πως βάσει πληροφοριών που έχει, γνωρίζει πως ο Αγγελόπουλος έχει ήδη δεχτεί τηλεφώνημα από την παραγωγή του Survivor, οι οποίοι του είπαν πως αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής και να μην υπογράψει πουθενά αλλού.

Ο Ντάνος, φανερά έκπληκτος και εμφανώς ενοχλημένος, προσπάθησε να διακόψει τη συζήτηση, ευχαριστώντας την παρουσιάστρια για τη φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ