«Όχι Μάγδα μου. Ο Παύλος δεν τα κατάφερε μόνος του»

Ένα μήνυμα προς τη Μάγδα Φύσσα.

Article featured image
Article featured image

«Όχι Μάγδα μου! Ο Παύλος δεν τα κατάφερε μόνος του. Είσαι εσύ που σήκωσες στους ώμους σου τον ουρανό. Εσύ, ο Τάκης, η Ειρήνη...» έγραψε σε μήνυμά του ο Σταύρο Θεοδωράκης σχολιάζοντας την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στην ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει: «Ο πόνος για τον χαμό του παλικαριού σας, μπορούσε να σας κλείσει στο σπίτι. Να μονολογείτε όλη την ημέρα στο σαλονάκι, στη «γωνιά του Παύλου». Ο Παύλος φαντάρος, ο Παύλος στην σκηνή, ο Παύλος που γελάει, ο Παύλος που... που... που....’Τον μαχαίρωσε επαγγελματίας. Τον μαχαίρωσε επαγγελματίας’», επαναλάμβανες στην πρώτη μας συνάντηση, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου. Κι έπεισες τελικά μια ολόκληρη κοινωνία.

Την ίδια που, εννιά μήνες μετά την δολοφονία του Παύλου, είχε χαρίσει στη Χρυσή Αυγή μισό εκατομμύριο ψήφους! ‘Πάω να τρελαθώ. Πώς μπορούν; Πώς μπόρεσαν;’, έλεγες μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Αλλά ούτε τότε τα παράτησες κι ας έλεγες: ‘Εγώ δεν είμαι Σπαρτιάτισσα, δεν θα 'θελα να θυσιάσω το παιδί μου για καμία υπόθεση. Τον γιο μου θέλω μόνο’. Και απέδειξες ότι οι μέλισσες μπορούν να νικήσουν τις ύαινες!» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Πηγή: www.lifo.gr

Όχι Μάγδα μου! Ο Παύλος δεν τα κατάφερε μόνος του. Είσαι εσύ που σήκωσες στους ώμους σου τον ουρανό. Εσύ, ο Τάκης, η...

Posted by Σταύρος Θεοδωράκης on Wednesday, October 7, 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ