Δημοσιογράφος πιάστηκε να αυνανίζεται σε zoom meeting και απολύθηκε μετά από 27 χρόνια εργασίας

Αυτό τελείωσε άδοξα.

Article featured image
Article featured image

Ο δημοσιογράφος, Τζέφρι Τουμπιν απολύθηκε μετά από 27 ολόκληρα χρόνια από το περιοδικό New Yorker, γιατί κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με συναδέλφους του, πιάστηκε να αυνανίζεται.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής συνάντησης, σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να βάλει τους συναδέλφους σε αναμονή και να ανοίξει νέο παράθυρο σε πιο kinky κόσμους. Μόνο που η κάψα του ήταν τόσο μεγάλη που δεν έλεγξε σωστά τι έκλεισε και τι άφησε ανοιχτό, οπότε βρέθηκε να κάνει «την πράξη» μπροστά στις ανοιχτές κάμερες των συνεργατών του.

Η εκδοτική εταιρεία στην οποία ανήκει το «The New Yoker» έστειλε σε όλο το προσωπικό τού ομίλου ένα mail που έλεγε «Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε όλους ότι για εμάς είναι σοβαρά τα ζητήματα που σχετίζονται με τις εργασιακές σχέσεις», ενώ την ανακοίνωση της απόλυση του Τζέφρι στους συναδέλφους του, έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Condé Nast, Σταν Ντάνκαν, ο οποίος έγραψε σε σημείωμα προς όλο το προσωπικό ότι, μετά από εσωτερική έρευνα, αποφασίστηκε πως ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να συνδέεται πλέον με την εταιρεία.

Το περιστατικό συνέβη στις 15 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τις εκλογές. Σε δηλώσεις που έκανε ο Τζέφρι Τούμπιν είπε «έκανα ένα αμήχανα ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι ήμουν εκτός κάμερας. Πίστευα ότι δεν ήμουν ορατός στο Zoom. Νόμιζα ότι κανείς στην κλήση δεν μπορούσε να με δει. Νόμιζα ότι είχα απενεργοποιήσει το βίντεο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ