Σεξομολογήσεις #535: «Έπαιζε θέατρο πως έβγαινε με άλλη για να με κάνει να ζηλέψω»

Η Π. 23 ετών εξιστορεί τη δική της εμπειρία με έναν άντρα στον οποίο ενώ άρεσε για πολλά χρόνια, ξαφνικά παρουσιάστηκε μπροστά της με μία άλλη γυναίκα να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός. Λίγο καιρό μετά, η κοπέλα τής αποκάλυψε πως είναι ανιψιά του και πως όλα ήταν ένα θέατρο για να ζηλέψει. Αυτός δεν γνωρίζει τίποτα και η Π. αναρωτιέται πως πρέπει να αντιδράσει την επόμενη φορά που θα τους δει μαζί.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Θα ήθελα να σας πω και τη δική μου ιστορία μοιράζοντας τον χρόνο μου μαζί σας. Είμαι η Π. 23 ετών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Ένας άντρας -και αυτός 23 ετών-, στον οποίο άρεσα για πολλά χρόνια… ξαφνικά παρουσιάστηκε να έχει σχέση με μια κοπέλα στην ηλικία μας που δεν την γνώριζα στο παρελθόν. Κάποιες φορές που έβγαινα έξω, ξαφνικά εμφανίζονταν μπροστά μου και επιδεικτικά την αγκάλιαζε και την κρατούσε με σκοπό να τους βλέπω. Επίσης, γελούσαν δυνατά όταν με έβλεπαν. Αφού πέρασε αρκετός καιρός, η κοπέλα αυτή επισκέφθηκε το κατάστημα που έχει η μητέρα μου και μιλώντας μαζί της αποκαλύφθηκε ότι ο Δ, όλον αυτόν τον καιρό προσποιούταν ότι τα είχε μαζί της για να ζηλεύουν άλλες κοπέλες και για να παίζει τον ωραίο. Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι είναι ανιψιά του -από την πλευρά της μητέρας του-, και την έβαζε να κάνει ότι έχουν σχέση. Ο Δ, δεν γνωρίζει ακόμη ότι με πλησίασε η ανιψιά του και μίλησε μαζί μου γιατί όπως λέει η ίδια έχει τα θέματα του και ότι αυτός δεν θέλει να με πλησιάσει η ανιψιά του για δικούς του λόγους (για να μην αποκαλυφθεί) Τώρα, όποτε τον δω μπροστά μου, προσπαθώ να συγκρατηθώ να μην σκάσω στα γέλια για όλο το θέατρο που έπαιζε όλους αυτούς τους μήνες!!!
Π. 23 ετών


Τωρά… δηλαδή… Έστειλες τούτην ούλλη την φάση γιατί σκάζεις που τα γέλια; Αν σου πω ότι δεν σε πιστεύκω, τι θα μου πεις; Μπορεί να γελάς που ευχαρίστηση ότι τάχα το κάμνει για να σε κιστήσει. Αλλά, μπας (λέω μπας) και εν εσύ που κιστήζεις περισσότερο; Τούτην την δήθεν ανιψιά, εσύ πιστεύκεις την; Τζαι να πιστέψω ότι δεν του είπε τίποτε… την ώρα που κατά τα άλλα χωρκοϋρίζουν μαζί, τζαι αγκαλιάζονται επιδεικτικά; Κάτι δεν μου φαίνεται εντάξει. Εσύ, εν τω μεταξύ, έχεις ακόμα αισθήματα για δαύτον; Έναν επιδειξιομανή; Τον εμπιστεύεσαι; Γουστάρεις να έχεις φάση με έναν που θέλει να το παίζει ωραίος; Πόσο ρηχός μπορεί να είναι… αναρωτήθηκες; Επειδή καταλήγεις με το γέλιο που δεν μπορείς να συγκρατήσεις και για το θέατρο που λες ότι έπαιζε όλο αυτό το διάστημα ένα θα σου παρατζείλω… Αν είναι να συγκρατηθείς, κάμε το όχι για τα γέλια, αλλά για το γελασιό που θα σου κάμει, αν του δείξεις ότι ακόμα ενδιαφέρεσαι για αυτόν. Βρες άλλον βρε παιδί μου, πιο νορμάλ. Τι θέλεις έναν ψεύτη, ηθοποιό και ναρκισσοπαίχτη;


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ