Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ νόσησε βαριά με κορωνοϊό αλλά φρόντισε να μην το μάθει κανείς

Η είδηση αποκαλύφθηκε χθες, αργά το βράδυ, αρκετό καιρό μετά που ξεπέρασε την ασθένεια.

Article featured image
Article featured image

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν το μόνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που αρρώστησε με κορωνοϊό, όπως προκύπτει από πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγες ώρες και θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει περάσει και εκείνος κορωνοϊό σχεδόν την ίδια περίοδο με τον πατέρα του. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διαγνώστηκε με κορωνοϊό τον περασμένο Απρίλιο και το κράτησε μυστικό, για να μην ανησυχήσει το έθνος.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ακολούθησε τις κυβερνητικές οδηγίες για απομόνωση στο σπίτι, αλλά λέγεται ότι «χτυπήθηκε πολύ σκληρά από τον ιό». Επίσης, αναφέρεται ότι ο Γουίλιαμ έγινε καλά με τη βοήθεια των γιατρών του παλατιού, αλλά κράτησε κρυφή την μάχη του με το ιό, επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει συναγερμό.

Προφανώς, αυτή δεν ήταν προσωπική επιλογή του Γουίλιαμ, αλλά του παλατιού ως σύνολο, όπου σήμανε συναγερμός και αποφάσισαν ότι δεν έπρεπε να αφήσουν και τους δύο διαδόχους του θρόνου να φανούν... ευάλωτοι στα μάτια του κόσμου.

Η σκληρή μάχη του Γουίλιαμ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν ήθελε να ανησυχήσει τους βρετανούς πολίτες, λίγες μέρες μετά από την είδηση για τη διάγνωση του πατέρα του - καθώς και του Μπόρις Τζόνσον, οι οποίοι πέρασαν κορωνοϊό. «Ο Γουίλιαμ χτυπήθηκε πολύ σκληρά από τον ιό - τον έπληξε πραγματικά για έξι ημέρες», ανέφερε πηγή, στην εφημερίδα. «Σε ένα στάδιο αγωνιζόταν να αναπνεύσει, οπότε προφανώς όλοι γύρω του ήταν πανικοβλημένοι. Αφού είδε τους γιατρούς και βγήκε θετικός, ο Γουίλιαμ αποφάσισε να μην το ανακοινώσει», συμπλήρωσε η πηγή.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πιστεύεται ότι προσβλήθηκε από τον ιό, λίγες μέρες μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο. Παρόλα αυτά, ο Γουίλιαμ συνέχισε να εργάζεται τηλεφωνικά και διαδικτυακά για το παλάτι. Άλλη πηγή τόνισε στη βρετανική εφημερίδα, ότι παρά την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του, όπως και έκανε, μαζί με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ