Πώς είδε το Twitter την προβολή εικόνων στην ελληνική Βουλή

Το βίντεο που προβλήθηκε, χθες, στο κεντρικό κτήριο της Βουλής ήταν αφιερωμένο στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Article featured image
Article featured image

Τη μεγάλη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος και στον λαό θέλησε να τιμήσει, με βίντεο που προβλήθηκε χθες, από τις 18:15 έως τις 20:45, στο κεντρικό κτήριό της, η Βουλή των Ελλήνων. Το κοινοβούλιο συμμετείχε στον πανελλήνιο εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, το Σάββατο (21/11), και στην πρόσοψη του Μεγάρου της Βουλής «ζωντάνεψαν» μέσα από μια οπτική σύνθεση στιγμές της ελληνικής ιστορίας που στοχεύουν στην ανάδειξη της συνεισφοράς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Βουλή.jpg


Το βίντεο ξεκινά με τη Μάχη του Μαραθώνα, περιλαμβάνει τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, το Υγρό Πυρ στο Βυζάντιο, την Επανάσταση του 1821, τον Μακεδονικό Αγώνα του 1904-1908, τους Α’ και Β’ Παγκoσμίους Πολέμους, σύγχρονες εικόνες από τα σώματα του Ελληνικού Στρατού, αλλά και την προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Παναγία.

Βουληηη.jpg


«Το προβαλλόμενο οπτικό αφιέρωμα υπενθύμισε ότι και στις σημερινές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με υψηλό φρόνημα και προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις ανθρωπιστικές αξίες, προασπίζουν με αποφασιστικότητα την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας, προασπιζόμενες ταυτόχρονα την ειρήνη και την ευημερία του τόπου μας», ανέφερε το ΓΕΕΘΑ.



Δίχασε το Twitter

Tο ελληνικό Twitter αντέδρασε ποικιλοτρόπως στην εν λόγω πρωτοβουλία με την πλειοψηφία των χρηστών, ωστόσο, να μη βλέπουν θετικά την κίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ