«Η καρδιά μου είναι σπασμένη σε ένα εκατομμύριο κομμάτια»

Η Katarina έχασε το κατοικίδιό της και ζητά απ’ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Article featured image
Article featured image

Με μία ανάρτησή της σε γνωστή σελίδα στα social media η Katarína Antalová από τη Λεμεσό, ζητά από όποιον μπορεί, να βοηθήσει στην ανεύρεση του αγαπημένου της παπαγάλου ο οποίος πέταξε καταλάθος από το σπίτι τους και από τότε δεν τον έχει εντοπίσει ξανά. Όπως αναφέρει ο παπαγάλος χάθηκε στην περιοχή της αγοράς, στο κέντρο της Λεμεσού.

Η ίδια έγραψε: «Ο Cleo μου ένας ‘Indian ringneck’ μπλε παπαγάλος, με μαύρο κολάρο, που πέταξε κατά λάθος από το σπίτι την Κυριακή το απόγευμα. Είναι φοβισμένος, πεινασμένος και μπορεί και να έχει τραυματιστεί. Είδα ότι ένα κοράκι προσπάθησε να τον κυνηγήσει, αλλά κατάφερε να ξεφύγει. Την τελευταία φορά που άκουσα την φωνή του ήταν σήμερα το πρωί στα δέντρα στο χώρο στάθμευσης της Αγοράς, στην Λεμεσό.

Η πόλη είχε πολύ θόρυβο από νωρίς το πρωί, οπότε υποθέτω ότι πέταξε από την αγορά, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει πάει πολύ μακριά. Αν τον δείτε κάπου εκεί γύρω να κράζει, να μιλάει ή να σφυρίζει σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ενημερώστε με... Θα είμαι ευγνώμων για οποιαδήποτε πληροφορία».

127151295_764284980787390_5594326244789988091_o.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ