Οι δουλειές που κάνουν οι χρυσαυγίτες στη φυλακή

Από νοσοκόμους έως και βιβλιοθηκάριους έχει ο μπαξές.

Article featured image
Article featured image

Ποιος να το φανταζόταν λίγο καιρό πριν πως τα βασικά ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, θα φυλακίζονταν για τα εγκλήματά τους και θα γίνονταν η αιτία να αποκατασταθεί και πάλι η εμπιστοσύνη απέναντι στη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη.

Όπως διαβάζουμε στην ελληνική εφημερίδα «Το Βήμα» και τον «Βηματοδότη», τα φυλακισμένα μέλη της Χ.Α, έχουν ξεκινήσει μια νέα ζωή στης φυλακής τα μέρη παρότι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, γίνεται μία προσπάθεια δημιουργίας κοινού μετώπου με όλες τις ακραίες φασιστικές οργανώσεις με σκοπό να κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές.

Μεταξύ αυτών και μερικών άλλων, ο «Βηματοδότης» αποκαλύπτει και τις δουλειές που κάνουν τα πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρα της Χ.Α στη νέα τους ζωή.

Αναλυτικά στη στήλη του αναφέρει...

«Τώρα θα μου πείτε ποιος ασχολείται με τους φυλακισμένους Χρυσαυγίτες; Κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού καταδικασμένους για εγκληματικές ενέργειες, εάν δεν έκαναν διάφορες κινήσεις μέσα από τις φυλακές Δομοκού. Μαθαίνω λοιπόν ότι τελευταίως γίνονται αρκετά τηλεφωνήματα προς τα έξω τα οποία έχουν έναν σκοπό: Να παραμεριστούν τα πάθη και τα μίση όλων των ακροδεξιών φασιστικών οργανώσεων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές (όποτε αυτές κι αν γίνουν).

Και ας βρίσκονται αυτοί στη φυλακή Δηλαδή αυτό που γίνεται τούτες τις ημέρες μέσα από τα κελιά των χρυσαυγιτών είναι τα συνεχή τηλεφωνήματα του Κασιδιάρη προς τον Λαγό (στις Βρυξέλλες) καθώς και προς τους Κώνστα και Ζαφειρόπουλο του Εθνικού Μετώπου (πιο ακραίο κόμμα από το δικό του) για ένωση «εθνικιστικών» όπως τις ονομάζουν, δυνάμεων.

Με την ευκαιρία μαθαίνω ότι στις φυλακές, ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιωτόπουλος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή…hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… «Καραϊσκάκης») καθαριστής»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ