Η εκδίκηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ στον Τραμπ άργησε 11 μήνες

Ήρθε όμως την πιο κατάλληλη στιγμή!

Article featured image
Article featured image

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η περιβαλλοντική ακτιβίστρια, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ κορόιδεψε σε ένα tweet όταν αυτή ορίστηκε το «πρόσωπο της χρονιάς» του περιοδικού Time, περίμενε ακριβώς 11 μήνες για να δώσει την απάντησή της στον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Χρησιμοποίησε μάλιστα τα ίδια τα λόγια του για να το κάνει.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε τις απανωτές εκκλήσεις του Τραμπ να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Τόσο γελοίο. Ο Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού που έχει και μετά να πάει να δει μια καλή ταινία με ένα φίλο. Χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε», έγραψε στην ανάρτησή της.


Στο tweet της η Τούνμπεργκ αντέγραψε την ανάρτηση με την οποία την είχε χλευάσει ο Τραμπ πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλάζοντας τα ονόματα. Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήριζε «γελοίο» το γεγονός ότι η Τούνμπεργκ είχε επιλεγεί ως πρόσωπο της χρονιάς από το TIME και καλούσε την έφηβη να «χαλαρώσει» να «δουλέψει στο πρόβλημα διαχείρισης θυμού» και να πάει να δει μια ταινία με ένα φίλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ