Πού και τι ώρα θα πετάνε σήμερα ελικόπτερα στην Κύπρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Τρία σμήνη ελικοπτέρων AW-139, Mi-35 και Gazelle, θα πραγματοποιήσουν πτήσεις σε ολόκληρη την ελεύθερη επικράτεια της ΚΔ.

Article featured image
Article featured image

Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, που τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής (8/11)

Στον επισημο εορτασμό, το πρωί της Κυριακής (8/11), στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής κ. Μαρίνος Σιζόπουλος και ολιγομελής αντιπροσωπεία στελεχών της Εθνικής Φρουράς.

Ο κ. Πετρίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το προσωπικό της αεροπορίας μάς κάνει περήφανους, με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον επαγγελματισμό του. Επίσης, πρόσθεσε, ότι η στρατηγική των αμυντικών συμμαχιών που υλοποιούμε καθιστά το ρόλο της αεροπορίας όλο και πιο σημαντικό.

Τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία από τον κορωνοϊό, ο εορτασμός φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, τρία σμήνη ελικοπτέρων AW-139, Mi-35 και Gazelle, θα πραγματοποιήσουν πτήσεις σε ολόκληρη την ελεύθερη επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρόγραμμα Πτήσεων Ελικοπτέρων

Λεμεσός (Μόλος): 11:25 – 11:40

Λάρνακα (Φοινικούδες): 11:40 – 11:55

Επ. Αμμοχώστου (Πρωταράς): 11:55 – 12:10

Πάφος (Λιμανάκι): 15:05 – 15:20

Πόλη Χρυσοχούς: 15:15 – 15:30

Λευκωσία: 15:40 – 16:10

Σημείωση: Οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν λόγω καιρού ή άλλου έκτακτου λόγου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ