Τηρούμε τα μέτρα, για να παραμείνουμε ασφαλείς και να βγούμε νικητές

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των ημερών, αναλαμβάνει πρωτοβουλία κινητοποίησης και ενημέρωσης της νεολαίας για όσα αφορούν την πανδημία, καλώντας τους νέους να συνεχίσουν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους, να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας, αλλά και να τηρούν την υπεύθυνη στάση τους, με γνώμονα το κοινό καλό.

Article featured image
Article featured image

Για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού, έχουν ληφθεί δραστικά μέτρα τα οποία έχουμε καθήκον να ακολουθούμε πιστά. Η στάση μας είναι αυτή που θα καθορίσει την επιτυχία μας στην αντιμετώπιση της πανδημόιας.

Η μάσκα και το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι αυτή τη στιγμή κάποια από τα σημαντικά μέσα που διαθέτουμε κατά του κορωνοϊού, ενώ κρατώντας απόσταση δύο μέτρων προστατεύουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους γύρω μας. Ακολουθούμε επίσης τις οδηγίες των ειδικών και ενημερωνόμαστε από αξιόπιστες πηγές, αποφεύγοντας έτσι την παραπληροφόρηση και την αβεβαιότητα.

Ο ΟΝΕΚ αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλουν οι νέοι, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία στο σύνολό της. Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια για να νικήσουμε τον κορωνοϊό είμαστε όλοι μαζί.

Τηρούμε τα μέτρα, για να παραμείνουμε ασφαλείς και να βγούμε νικητές.


Πιο κάτω τα τέσσερα νέα γραφικά που ετοίμασε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου για να περάσει το μήνυμα σε σχέση με τη σημαντικότητα τήρησης των μέτρων:

#BeInformed.png

#KeepYourDistance.png

#WashYourHands.png

#WearYourMask.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ