«Η οχλαγωγία έξω από το Συγκρότημα Δίας συνιστά εκχυδαϊσμό της όποιας διαμαρτυρίας για οτιδήποτε»

Η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Article featured image
Article featured image

Καταδικαστέα τα επεισόδια έξω από το συγκρότημα «Δίας»

Η δημοσιογραφία, ως βασικός πυλώνας δημοκρατικής έκφρασης, πρέπει να ασκείται ελεύθερα, ανεμπόδιστα και ανεπηρέαστα, χωρίς προπηλακισμούς, ύβρεις, εκφοβισμούς και τραμπουκισμούς. Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα έξω από το οίκημα του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Δίας» είναι κατάπτυστα και καταδικαστέα. Προσβάλλουν τον πολιτικό πολιτισμό στη χώρα μας και συνιστούν ύβρη για την ελευθεροτυπία και την ελευθερία έκφρασης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου καταδικάζει έντονα τα έκτροπα αυτά και καλεί τις αρμόδιες αρχές όπως λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα ούτως ώστε αυτά να μην επαναληφθούν. Το Δ.Σ. της ΕΣΚ εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του προς όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους του συγκροτήματος «Δίας» καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού. Η ελευθεροτυπία ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε και λοιδωρείται.

Η οχλαγωγία που σημειώθηκε χθες έξω από το συγκρότημα «Δίας» συνιστά εκχυδαϊσμό της όποιας διαμαρτυρίας για οτιδήποτε. Η άλλη άποψη, η όποια άλλη άποψη, δεν υπηρετείται με πέτρες, ύβρεις και γιουχαϊσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ