O Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία της Disney

Η ταινία θα πραγματεύεται τη ζωή του παιδιού από τα Σεπόλια που κατέκτησε την κορυφή του ΝΒΑ.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Τwitter - Giannis Ugo Antetokounmpo


Η συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ ανακοίνωσε τη δημιουργία ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η πληροφορία, βέβαια, ήταν γνωστή αρκετό καιρό, αλλά η επίσημη ανακοίνωση ήρθε μόλις χθες, όταν η Disney γνωστοποίησε ότι ετοιμάζει τρεις original ταινίες εμπνευσμένες από τις ζωές των Chris Paul, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Keanon Lowe.



Ο «Greek Freak» είχε προχωρήσει ήδη από τον Οκτώβριο σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, αναζητώντας άτομα που θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν τον ίδιο και τον αδερφό του, Θανάση, σε νεαρή ηλικία.

«Η Disney κάνει μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειάς μου και αναζητούν ηθοποιούς, για να παίξουν εμένα και τον αδελφό μου, Θανάση, όταν ήμασταν παιδιά. Δεν απαιτείται εμπειρία! Βοηθά αν μοιάζετε με τα όμορφα αγόρια που φαίνονται παρακάτω και έχετε κάποια εμπειρία μπάσκετ. ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ!», είχε γράψει ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές διαδοχικά, τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ.



Η ταινία, που θα πραγματεύεται τα παιδικά χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα μέχρι την απόλυτη καταξίωση στο NBA, εκτιμάται ότι θα φτάσει στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα στο 2021. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν από τους «300», ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ