Το Nicosia Mall δεν σε αφήνει «ξεκρέμαστο» αυτές τις γιορτές

Μάθε με ποιον incredible τρόπο μπορείς να κάνεις (ασφαλής) τις αγορές σου.

Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, τα οποία, μεταξύ άλλων, προνοούν κλείσιμο των εμπορικών κέντρων (Malls) σε όλη την Κύπρο, το Nicosia Mall προχώρησε σε έναν εναλλακτικό τρόπο εξυπηρέτησης του κοινού.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες μπορούν πλέον να κάνουν online ή τηλεφωνικώς την παραγγελία τους και εν συνεχεία να παραλαμβάνουν από προκαθορισμένα σημεία (Pick Up Point), εντός του εξωτερικού χώρου στάθμευσης του mall, την παραγγελία τους.

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση με όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες:
Incredible υπηρεσία Pick Up στο Nicosia Mall

Και τώρα τι θα γίνει με τις αγορές των γιορτών; Θα μπορέσετε να χαρίσετε σ’ όσους αγαπάτε αυτά που επιθυμούν; Το Nicosia Mall έρχεται να δώσει την απάντηση με την Incredible υπηρεσία Pick Up. Πώς; Στην προσπάθειά του να εξυπηρετήσει τους πελάτες του κατά τις επόμενες ημέρες, δίνει τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικώς και να φέρει κοντά σας ό,τι ζητήσετε με συνέπεια και ασφάλεια, καθορίζοντας συγκεκριμένο σημείο παραλαβής προϊόντων.

Δείτε λοιπόν τις ανάγκες σας, κάντε την παραγγελία σας από τα καταστήματα που συμμετέχουν, περάστε από το Nicosia Mall και παραλάβετε… ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα:

- Προχωρήστε κάνοντας την παραγγελία σας από το αγαπημένο σας κατάστημα, μέσω e-shop, τηλεφωνικώς ή μέσω social media.

- Όταν φτάσετε στο Nicosia Mall, παρκάρετε στο προκαθορισμένο σημείο στάθμευσης και παραλαβής (Pick Up Point) που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο, μπροστά ακριβώς από τα εξωτερικά πάρκινγκ. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να το βρείτε, αφού υπάρχει ευδιάκριτη σηματοδότηση.

- Επικοινωνήστε με το κατάστημα, από το οποίο έχετε παραγγείλει και δηλώστε τα στοιχεία σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

- Το προσωπικό του καταστήματος θα σας παραδώσει τα ψώνια σας, καθώς εσείς βρίσκεστε στην άνεση του αυτοκινήτου σας.

μολλ.jpgΗ μέθοδος πληρωμής διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο παραγγελίας και το εκάστοτε κατάστημα. Για παράδειγμα μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, μέσω e-shop ή τηλεφώνου ή με αντικαταβολή.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στα καταστήματα που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς και για τον τρόπο παραγγελίας και πληρωμής, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall: https://www.nicosiamall.com/news/pick-point-0

Αυτά τα Χριστούγεννα στο Nicosia Mall είναι διαφορετικά, αλλά δεν παύουν να είναι Incredible!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ