Το Μουσείο Παραμυθιού μάς ετοιμάζει μια σπουδαία έκπληξη

Ποιος είπε πως αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι μαγικά;

Article featured image
Article featured image

H ομορφότερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει. Το Μουσείο Παραμυθιού μπήκε από πολύ νωρίς στο κλίμα των γιορτών, μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα από την 1η Δεκεμβρίου, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. Καθημερινές αφηγήσεις παραμυθιών στις 17:30 από γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα μας φέρνουν πιο κοντά στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονια με τον ωραιότερο τρόπο: τα παραμύθια για τα παιδιά μας.

Ο Άγιος Βασίλης μάς εύχεται στα ελληνικά

Μέσα στο πλαίσιο τη δράσης μας Να σου πω ένα παραμύθι' Christmas Edition το Μουσείο Παραμυθιού θέλησε να φέρει πιο κοντά στα παιδιά, τόσο τον Άγιο Βασίλη όσο και τον τόπο όπου ζει, το μακρινό και παγωμένο Ροβανιέμι στη Λαπωνία της Φινλανδίας. Έτσι, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Κύπρο, το Μουσείο Παραμυθιού, εξασφάλισε ένα υπέροχο οπτικογραφημένο μήνυμα του Άγιου Βασίλη από το μαγικό του δάσος στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας όπου καθισμένος στην κουνιστή του καρέκλα στέλνει τις ευχές του.

Η live σύνδεση με το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, τον τόπο όπου ζει ο Άγιος Βασίλη μαζί με τα ξωτικά του και η αφήγηση παραμυθιού από έναν φίλο πλεόν του Μουσείου μας, τον Γιώργο Φραντζόγλου που ζει εκεί θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 17:30 ενώ στη συνέχεια θα ακούσουμε και θα δούμε το μήνυμα του αγαπημένου μας Άγιου Βασίλη.

Μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα του Μουσείου Παραμυθιού στο Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες.

Photo Rovaniemi.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ