Φέτος, ξέρουμε πολύ καλά τι δώρο θα κάνεις στον secret santa σου

Και φυσικά... τι δώρο θα πάρεις απ’ αυτόν!

Φέτος, ξέρουμε πολύ καλά τι δώρο θα κάνεις στον secret santa σου

Και φυσικά... τι δώρο θα πάρεις απ’ αυτόν!

Article featured image
Article featured image

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι πολύ διαφορετικά και ιδιαίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεν παύουν όμως να είναι μια γιορτή που ξεχειλίζει από αγάπη, δοτικότητα και προσφορά απέναντι στους δικούς μας ανθρώπους. Και αυτό είναι κάτι που, ειδικά φέτος, οφείλουμε να κρατήσουμε αναλλοίωτο.

Όπως και την ανάγκη μας να κάνουμε δώρα σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα χαρίζοντάς τους, εκτός από χαρά, και κάτι χρήσιμο, χρηστικό και έξυπνο, το οποίο θα τους κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη. Το ζητούμενο είναι, όμως, τι δώρο θα είναι αυτό, καθώς όλα όσα έχεις σκεφτεί μέχρι τώρα σου μοιάζουν είτε παρωχημένα, είτε κλισέ, είτε υπερβολικά ακριβά και μακριά από το δικό σου βαλάντιο.

Κι όμως, κάπου εκεί έξω, πολύ πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι, υπάρχει ένα κατάστημα που διαθέτει δεκάδες χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα, πρωτότυπα, cool και funky.

Το δημοφιλές Korean design brand «Ximivogue» μόλις έκανε το launch του στην Κύπρο και έφερε μαζί του τα πιο design προϊόντα που καλύπτουν κάθε γωνιά του σπιτιού ή του γραφείου σου, μέχρι και τις δικές σου πιο προσωπικές ανάγκες.

Πριν «βουτήξεις» στη σελίδα του και αρχίσεις τις online παραγγελίες, τσέκαρε πιο κάτω 10 κομμάτια που ξεχωρίσαμε από την τεράστια συλλογή του και αφού πάρεις μια πρώτη γεύση περί τίνος πρόκειται, μπες αμέσως στο online store και ψώνισε ελεύθερα, έχοντας στο μυαλό σου κάτι πολύ σημαντικό: Η παραγγελία σου θα φτάσει στο πλησιέστερο -σ’ εσένα- pick up point σε διάστημα μερικών ημερών, καθώς τα προϊόντα δεν έρχονται από το εξωτερικό αλλά από την Κύπρο, ενώ καθ’ όλη την εορταστική περίοδο θα υπάρχει 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και 15% έκπτωση για αγορές άνω των 30 ευρώ, για το καλωσόρισμα.




Ανεμιστηράκι φωτογραφική μηχανή

11.jpg




Φορητό ηχείο bluetooth σε smart design

10.jpg




Παιδικές backpack δεινόσαυροι

9.jpg



Funky ζευγάρια ανδρικές κάλτσες

8.jpg




Κασετίνα ανανάς

6.jpg




Cool καπέλο για smart εμφανίσεις!

7.jpg




Τα πιο funky σημειωματάρια

5.jpg




Μπρελόκ για κλειδιά σε σχήμα και υφή πορτοκαλιού!

4.jpg




Σετ πινέλων για makeup

3.jpg




Αυγά που απορροφούν τις οσμές του ψυγείου

2.jpg





Για την οδοντόβουρτσα

1.jpg



Μάθε τέλος ότι το XIMIVOGUE, το Korean-design life brand με περισσότερα από 1,600 καταστήματα σε 84+ χώρες ανά το παγκόσμιο, ανοίγει πολύ σύντομα το πρώτο του επίσημο κατάστημα στην Κύπρο στο Nicosia Mall.

Το παιχνιδιάρικο brand με τη φρέσκια προσέγγιση που έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός για μοναδικά και ευφάνταστα προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Διαθέτει περισσότερα από 7,000 cool προϊόντα που ανανεώνονται κατά εκατοντάδες κάθε μήνα, όπως gadgets τεχνολογίας, προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, δώρα και παιχνίδια, σχολικά και είδη γραφείου, fashion accessories, κοσμήματα και εποχιακά προϊόντα.

Εστιάζοντας στον σχεδιασμό, την ποιότητα και τη μοναδικότητα, το XIMIVOGUE διαθέτει συνεχώς καινούργια προϊόντα, σε πολύ καλές τιμές, για όλες τις ηλικίες, τις ανάγκες και τα στυλ!

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σε Facebook και Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ