Το Fight Club αναβίωσαν δύο τύποι στο Κολόσσι γιατί το 2020 είναι η χρονιά του remake

Αφού πρώτα τσακώθηκαν online για τη στάση του ΕΛΑΜ στον κρατικό προϋπολογισμό, κανόνισαν συνάντηση σε εξωτερικό χώρο για να 'λύσουν' τις διαφορές τους με μπουνιές και κλωτσιές.

Article featured image
Article featured image

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με πολυτραυματική αμνησία και κάκωση κεφαλής, νοσηλεύεται 36χρονος ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από συμπλοκή. Για την υπόθεση καταζητείται 35χρονος από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στις 7.30 χθες το βράδυ όταν ο 36χρονος φέρεται να διαφώνησε με 35χρονο, σε διαδικτυακή συζήτηση που είχαν μέσω facebook και αφορούσε τη στάση του ΕΛΑΜ για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Οι δύο κανόνισαν να συναντηθούν σε ανοικτό χώρο στο Κολόσσι για να συζητήσουν τις διαφορές τους.

Δράστης και θύμα μετέβησαν στο σημείο συνάντησης συνοδευόμενοι από φίλους τους. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε συμπλοκή μεταξύ των διαφωνούντων και της παρέας τους, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης 35χρονου, ο οποίος και καταζητείται.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ