«Γιατί να μην κάνουμε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία σε ένα μεγάλο στάδιο;»

Δώστε κερκίδες (του ΓΣΠ) στο χριστεπώνυμο πλήθος.

Article featured image
Article featured image

Τη θέση ότι «θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι σε τέτοιες εποχές που ζούμε», εξέφρασε η κανονολόγος και ισλαμολόγος Αρετή Δημοσθένους, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα, προτείνοντας μια ρηξικέλευθη λύση για τη λειτουργία των εκκλησιών τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η κα Δημοσθένους σε μία προσπάθεια να δώσει μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ένεκα των απαγορεύσεων του Υπουργείου Υγείας, πρότεινε την ημέρα των Χριστουγέννων η καθιερωμένη λειτουργία να γίνει σε ένα μεγάλο γήπεδο, κατά τις μεσημβρινές ώρες, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα τηρούν τις αποστάσεις και θα είναι ασφαλείς.

Η ίδια είπε, μάλιστα, ότι μίλησε με κάποιους Συνοδικούς οι οποίοι της είπαν σκέφτονται σοβαρά τις outdoor λειτουργίες. Παράλληλα η κα Δημοσθένους δεν παρέλειψε να καυτηριάσει και το γεγονός πως μόνο οι Έλληνες δεν κάνουν υπαίθριες λειτουργίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

«Έπεσε» το Facebook: Το μήνυμα που εμφανίζει στους χρήστες

Article featured image

Το όνομα ενός αστρονόμου των Μάγια ήρθε στο φως έπειτα από αιώνες

Article featured image

Ρετρό εικόνα ενός από τα χαρακτηριστικά γεύματα που προσέφερε η Ολυμπιακή Αεροπορία στους επιβάτες της