Το σπίτι του Πούτιν είναι διπλάσιο σε μέγεθος από τα ανάκτορα του Buckingham

Φωτογραφίες.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η Daily Star, ο Ρώσος πρόεδρος αύξησε την αξίας ενός δισεκατομμυρίου περιουσία του αγοράζοντας την πολυτελή έπαυλη που βρίσκεται σε μία περιοχή που αποκαλείται «χωριό του δισεκατομμυριούχου».

Λέγεται ότι η αξία του Βλαντιμίρ Πούτιν ανέρχεται σε πάνω από 176 δισ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι 60 φορές πιο πλούσιος από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος ισχυρίζεται ότι παίρνει έναν «ταπεινό» μισθό αλλά έχει ένα τεράστιο ποσό στην τράπεζα, έναν στόλο γιοτ, αυτοκινήτων και προεδρικών ανακτόρων.

putin-palace1.jpg


Ρεπορτάζ ισχυρίζονται πως το κτήριο ανήκει στη Ρωσική Ομοσπονδία, κάτι που τοπικά ΜΜΕ θεωρούν «κάλυψη» που χρησιμοποιείται από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του παλατιού που έχουν σχέση με την ίδια την ηγεσία της χώρας.


google-maps-vladimir-putin-russia-wealth-palace-black-sea-pictures-satellite-ariel-photos-1320170.png

putin-palace (2).jpg


Η ρωσική εφημερίδα Sobesednik έγραψε ότι η ιδιοκτησία ανήκει ή στον Βλαντιμίρ Πούτιν ή σε κάποιο πρόσωπο εξαιρετικά κοντινό του. Μέχρι στιγμής, το Κρεμλίνο δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για αυτά τα δημοσιεύματα.

Το «παλάτι» βρίσκεται στο χωριό Γκρινφιλντ και πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή του ανακτόρου, φιλοξενούσε το πιο ακριβό σπίτι στη Ρωσία, το οποίο προηγουμένως ανήκε στον δισεκατομμυριούχο από την Ιορδανία, Ζιγιάντ Μανασίρ.

Ο Άντρει Έρτμαν, εκπρόσωπος της εταιρείας που κατασκεύασε το παλάτι, αρνήθηκε να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη της έπαυλης. «Αυτές είναι εμπιστευτικές πληροφορίες. Οι αγοραστές δεν επιθυμούν πάντα δημοσιότητα και είναι δικαίωμά τους» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Daily Star

Πηγή φωτογραφιών: Point Estate

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ