4,400 ευρώ στο Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος από τα βραβεία Madame Figaro

Η στιγμή της παράδοσης της επιταγής από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθο Τσουρούλλη.

Article featured image
Article featured image

Κατά τη διάρκεια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Τομές στα Γεγονότα, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του Συγκροτήματος Δίας & Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης, παρέδωσε στη Δρ Πόπη Κανάρη, βραβευμένη στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, το σύνολο των καθαρών εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της τελετής των 15ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσίασε η Esteer Lauder.

Τα βραβεία, τα οποία φέτος πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες περιστάσεις, διατήρησαν αναλλοίωτες τις αξίες που τόσα χρόνια έχουν συνδεθεί με αυτόν τον τόσο σημαντικό θεσμό που τιμά τη Γυναίκα.

Παραδίδοντας την επιταγή ο κος Τσουρούλλης δήλωσε ότι «Στο πρόσωπό σας, Δρ Κανάρη, τα 15α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς αναγνωρίζουν μια σημαντική και αξιοθαύμαστη συμβολή που αξίζει να προβληθεί ως πρότυπο και παράδειγμα σε όλους. Ως Συγκρότημα Δίας είναι τιμή μας που συμβάλαμε με τη σειρά μας στο υψηλό έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος προς όφελος των πασχόντων συνανθρώπων μας», συμπληρώνοντας πως: «Κοινωνία υπάρχει όταν ο καθ’ ένας και όλοι μας ενεργούμε με αναφορά στην προαγωγή και ευημερία του συνόλου, της κοινωνίας».

Η Δρ Κανάρη δήλωσε με τη σειρά της ότι «Η βράβευση και η τιμητική επιταγή αποτελεί λάβαρο αξιών και αρχών που ενώνει όλους τους ανθρώπους κάτω από ένα κοινό σκοπό. Ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός θέλουμε να εμβαθύνουμε την έρευνα στον παιδικό καρκίνο, να βοηθήσουμε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια. Ευχόμαστε ότι θα έχουμε λιγότερα... Και μετά σας ευχαριστώ… μέχρι το μετερίζι».



Το ποσό των 4,400 ευρώ θα δοθεί στο νεοσύστατο κέντρο του παιδικού καρκίνου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το οποίο έχει ιδρυθεί πριν από 3 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ