Η Absolut στηρίζει τον ΣΠΑΒΟ με τον πιο δημιουργικό τρόπο

150 φιάλες θα φιλοτεχνηθούν αφιλοκερδώς, στο πλαίσιο της εκστρατείας ABSOLUT DARE.

Article featured image
Article featured image

Η ABSOLUT Vodka στο πλαίσιο της εκστρατείας της ABSOLUT DARE, φέτος ΤΟΛΜΑ να στηρίξει τους καλλιτέχνες καλώντας τους να φιλοτεχνήσουν φιάλες της ABSOLUT Vodka με το θέμα DARE, για καλό σκοπό. 150 φιάλες θα φιλοτεχνηθούν αφιλοκερδώς από ισάριθμους καλλιτέχνες και θα εκτεθούν σε έκθεση που θα γίνει στη γκαλερί «The Collection Gallery» από τις 26/2/21 μέχρι και τις 7/3/21.

Την ημέρα των εγκαινίων οι 150 φιάλες θα διατεθούν προς πώληση και όλα τα χρήματα από την πώλησή τους θα στηρίξουν τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, «ΣΠΑΒΟ».

Γιατί τον ΣΠΑΒΟ;

Γιατί στηρίζει αυτούς που ΤΟΛΜΟΥΝ να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να μιλήσουν και να καταγγείλουν την ενδοοικογενειακή βία που μπορεί να έχουν υποστεί οι ίδιοι, κάποιο συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο.

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1990 και είναι μη κυβερνητικός – εθελοντικός οργανισμός. Αποστολή του αποτελεί κυρίως η παροχή προγραμμάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας με κυριότερο στόχο την στήριξη, ασφάλεια και προστασία των γυναικών που δέχονται βία και των παιδιών τους.

Ο ΣΠΑΒΟ προσφέρει μεταξύ άλλων, δωρεάν την Παγκύπρια γραμμή στήριξης 1440, η οποία λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα και στελεχώνεται από επαγγελματίες. Στη γραμμή παρέχεται στήριξη σε θέματα σχέσεων στο οικογενειακό κι συντροφικό περιβάλλον, ενημέρωση για τα δικαιώματα και τις επιλογές των ενδιαφερόμενων, πληροφόρηση για τις υπηρεσίες του Συνδέσμου και δικτύωση με υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες.

Επίσης, παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες από επαγγελματίες σε θύματα και δράστες, αλλά και χώρους φιλοξενίας όπου διαμένουν προσωρινά γυναίκες με τα παιδιά τους που δέχονται οποιασδήποτε μορφής βία στο οικογενειακό περιβάλλον και που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο. Παράλληλα παρέχονται δωρεάν διαλέξεις και βιωματικά εργαστήρια σε σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες ή άλλα οργανωμένα σύνολα κατόπιν αιτήματος.

Κάθε μήνα 80 περίπου γυναίκες, άντρες, ενήλικες, ηλικιωμένοι, έφηβοι και παιδιά κάνουν το 1ο βήμα να ζητήσουν βοήθεια!


«Σπάσε τη Σιωπή»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ