Θαύμα στο γραφείο του Άδωνι, κατά την επίσκεψη Μητροπολίτη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το πρώην αμαρτωλό ράφι του Υπουργού, με τα αλκοολούχα ποτά, περιέχει τώρα μόνο εικόνες Αγίων και… λίγα από τα γένια του Μητροπολίτη.

Ένα μικρό θαύμα του Photoshop φαίνεται ότι συνέβη στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επρόκειτο να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, τον Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κύριο Αμφιλόχιο.

Υπό normal συνθήκες, στο κάτω ράφι, στα αριστερά του υπουργικού γραφείου, βρίσκεται ένα ράφι με αλκοολούχα ποτά. Αυτό διακρίνεται εύκολα σε άλλα tweets, όπως σε αυτό που αναφέρεται στη συνάντηση του με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου:


Όταν όμως ήρθε η ώρα να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη, η Θεία Χάρις επενέβη και έκρυψε το ράφι με τα ποτά. Δυστυχώς, το αρμόδιο Χερουβείμ δεν ήταν και πολύ καλό στο Photoshop, με αποτέλεσμα η κάλυψη - απόκρυψη που έγινε στη φωτογραφία να είναι κάπως ανεπαρκής.

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση των ποτών εμφανίζονται περισσότερες αγιογραφίες, μαζί με… λίγο από το μούσι του Αμφιλόχιου:

epb1_0vxiamu-vu_1_1-768x461.jpg


Ένα αντίστοιχα πρόχειρο θαύμα συνέβη και μία μέρα νωρίτερα, όταν ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.), κ. Χριστίνα Σακελλαρίδη.

Υπουργάρα μας εσύ!

epxr6ybxyamncib-1024x758.jpg


Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ