Η μητέρα της Vanessa Bryant της ζητάει χρήματα για το babysitting που έκανε στα εγγόνια της

Αν σήμερα δεν νιώθεις πολύ καλά διάβασε αυτή την είδηση και θα σου περάσει.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση της στα social media η σύζυγος του μπασκετμπολίστα Kobe Bryant αποκάλυψε πως η μητέρα της, Sofia Laine, της έκανε μήνυσε έκτασης 48 σελίδων, μέσα από την οποία αξιώνει αποζημίωση για τα τελευταία 18 χρόνια που πρόσεχε τα εγγόνια της.

Όπως σημείωσε η Vanessa, μπορεί να μην είχε καλές σχέσεις με τη μητέρα της, αλλά πάντα τη βοηθούσε με τον Kobe, ενώ όπως αναφέρει, της είχαν βρει σπίτι κοντά τους, ενώ ήταν λίγες οι στιγμές που είχε περάσει με τις εγγονές της, αφού η ίδια ήταν διαρκώς μαζί τους.

«Στις αρχές του χρόνου, έψαχνα ένα νέο σπίτι για εκείνη, και μια εβδομάδα μετά, βγήκε στην τηλεόραση, δυσφημώντας την οικογένειά μας, ενώ ζούσε χωρίς ενοίκιο στο συγκρότημα του Newport Coast. Ακόμα και μετά από αυτήν την προδοσία, ήμουν πρόθυμη να την υποστηρίξω με μηνιαίο μισθό για το υπόλοιπο της ζωής της, αλλά ούτε αυτό της ήταν αρκετό. Αντιθέτως, μέσα από μεσάζοντα, απαιτούσε $5 εκατομμύρια, ένα σπίτι και μια Mercedes SUV», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων.


0_Vanessa-Bryant.jpg


Μετά από αυτό, ήρθε και η απάντηση της μητέρας της, η οποία ισχυρίστηκε ότι έκανε μία μήνυση και όχι δημόσια σχόλια. «Το μόνο που θέλω είναι αυτά που δούλεψα. H Vanessa, παρά τα όσα μου έχει υποσχεθεί, έχει προσπαθήσει πολλές φορές να κόψει όλους τους δεσμούς και να αθετήσει όλες τις υποχρεώσεις και τις συμφωνίες της. Γιατί να το κάνει αυτό στην ίδια της τη μητέρα;». Επίσης, πρόσθεσε πως «ο Kobe με σεβόταν για τον τρόπο που μεγάλωσα τη Vanessa και αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που την ερωτεύτηκε», ενώ επεσήμανε: «Η Vanessa ξέρει πολύ καλά πως ήμουν η νταντά της οικογένειας για δύο δεκαετίες σχεδόν. Είχε ένα εξαιρετικά αυστηρό πρόγραμμα – με το ρολόι – για τα παιδιά. Είναι γελοίο να το αρνείται αυτό. Ξέρει την αλήθεια και ξέρει πως ήμουν η νταντά τους. Ξέρει πολύ καλά ότι απέτυχε να με πληρώσει αυτό που μου άξιζε. Ξέρει επίσης τι θα κόστιζε για να προσλάβει μια νταντά για μια high profile οικογένεια».

«Όσο για τα $96 την ώρα που διεκδικώ, η Vanessa ήταν βασικά εκείνη που όρισε αυτό το τίμημα και όχι εγώ. Όταν με ανάγκασε να φύγω από το σπίτι μου και με έβαλε σε ένα διαμέρισμα, συμπλήρωσε την αίτηση στο όνομά μου, εν αγνοία μου, και έγραψε πως πληρώνομαι $200.000 ετησίως, το οποίο εξισώνεται σε $96 την ώρα», κατέληξε.


Με πληροφορίες από BBC.COM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ