Μάλλον ο Στέφανος (Τσιτσιπάς) δεν πήρε χαμπάρι πόσο λάθος ήταν το tweet για τα Harrods

Η πρόσφατη, δημόσια, απάντησή του τον εκθέτει έτι περισσότερο.

Article featured image
Article featured image

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το «ελληνικό twitter» αναζωπυρώθηκε, όταν ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να εκφράσει μια δική του επιθυμία και ίσως ανάγκη, πως είναι καιρός να χτιστεί και στην Ελλάδα ένα Harrods.

Μια επιθυμία που εκφράστηκε δημόσια σε μια περίοδο που η Ελλάδα βίωνε μια τεράστια έξαρση καθημερινών κρουσμάτων κροωνοϊού και θανάτων εξ αιτίας αυτού, ενώ οι ΜΕΘ και τα νοσοκομεία είχαν ξεπεράσει κάθε όριο και δυνατότητα.



Η δήλωση του Τσιτσιπά προκάλεσε οργή και αντιδράσεις στα social media με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως «ένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο». Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τα χείλη του πατέρα και manager του, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον αθλητή λέγοντας πως στον Στέφανο αρέσει η ποιότητα και όταν γνώρισε τα Harrods για πρώτη φορά θεώρησε πως αξίζει και στη χώρα του μια τέτοια ποιότητα.

Μια απάντηση που όχι μόνο δεν έπεισε, αλλά μάλλον προκάλεσε περισσότερες αντιδράσεις, με τον διεθνή τενίστα να τοποθετείται και ο ίδιος για το ζήτημα, αρκετό καιρό μετά, υποστηρίζοντας ακριβώς την ίδια λογική. Ότι δηλαδή του αρέσει η ποιότητα ως άνθρωπος και θα ήθελε να δει κάτι αντίστοιχο και στη χώρα του.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής τενίστας, μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς αποχωρούσε για το Ντουμπάι όπου θα λάβει χώρα η προετοιμασία του για το Open της Αυστραλίας. Ο Τσιτσιπάς δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και να απαντήσει στους επικριτές του για την ανάρτηση του που πυροδότησε πολλά αρνητικά σχόλια αναφορικά με τα Harrods. Ο Τσιτσιπάς απάντησε στους επικριτές του αναφέροντας: «Όπως είπε και ο πατέρας μου, μου αρέσει πολύ η ποιότητα και αξίζει στη χώρα μας να γίνει κάτι καλό και ποιοτικό. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου με τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν με τη δήλωσή μου, γέλασα, μου φάνηκε αστείο το ότι το είδαν από αυτήν την πλευρά, γιατί δεν το εννοούσα έτσι. Και θέλω να πω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ