Γιατί όλο το «ελληνικό» Twitter τα έχει βάλει με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η κάπως περίεργη επιθυμία που εξέφρασε ο δημοφιλής τενίστας, μέσω Twitter, στάθηκε αφορμή για να δεχτεί δεκάδες αιχμηρά και επιθετικά σχόλια.

Article featured image
Article featured image

Την αθλητική του αξία αναμφίβολα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, όπως ούτε και το γεγονός ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου με την αξία του να έχει αναγνωριστεί παγκόσμια κάνοντας περήφανη τη χώρα του ουκ ολίγες φορές.

Παρόλα αυτά, κάποιες φορές, ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας του (χωρίς αυτό να αποτελεί απαραίτητα δικαιολογία) ο Τσιτσιπάς φαίνεται εκτίθεται περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε ή όσο θα ανέμεναν οι θαυμαστές του και ειδικά σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο για ολόκληρο τον πλανήτη και την Ελλάδα.

Όπως έκανε και στην τελευταία του ανάρτηση στο Twitter στην οποία έγραψε στα αγγλικά πως «κάποιος χρειάζεται να χτίσει επιτέλους ένα Harrods και στην Ελλάδα». Όπως ήταν αναμενόμενο η δήλωσή του εν μέσω πανδημίας, αύξηση των νεκρών λόγω covid, με τις ΜΕΘ να ασφυκτιούν και τη χώρα να βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη δίνη της πανδημίας δεν σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

5fc8d2a6240000590040b25b.jpeg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ