Σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο της Λεμεσού δημιουργήθηκε κάτι πολύ ιδιαίτερο

Χρειάστηκαν δύο μέρες για να υλοποιηθεί και μερικά λεπτά για να καταστραφεί.

Article featured image
Article featured image

Ένα project και μία καλλιτεχνική performance που εμπερικλείει όλα όσα βιώσαμε τον τελευταίο χρόνο και κυρίως τον φυσικό μας εγκλεισμό ένεκα της πανδημίας. «Το χειρότερο lockdown είναι αυτό του μυαλού» σκέφτηκε Franc Graphics που δημιούργησε το εν λόγω project χτίζοντας ένα ολόκληρο μυαλό και μέσα σε αυτό έκλεισε έναν άνθρωπο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να του ξεφύγει.

Έναν άνθρωπο που στο τέλος καταφέρνει να σπάσει τα στενά του όρια και να ξεφύγει από τον ίδιο του τον εαυτό. Να αποδράσει νοερά από το lockdown που του έχει επιβληθεί και να ζήσει ελεύθερος, μακριά απ’ όλους και όλα. Μόνο με τη δύναμη του μυαλού του.

To project δημιουργήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Λεμεσό και χρειάστηκαν δύο μέρες για την ολοκλήρωσή του. Οι αυτοσχεδιασμοί σαξοφώνου στην ηχητική υπόκρουση έγιναν ειδικά για αυτό το project από την @kate.saxo. «Το project παρουσιάστηκε διαδικτυακά και λάβαμε ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό. Αρκετοί εντυπωσιάστηκαν από τη σύλληψη και κάποιοι το βρήκαν αντιαισθητικό και κουραστικό», σημειώνει στη CITY μέλος της ομάδας των δημιουργών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ