Ο Άγιος Βασίλης από τη Λαπωνία εύχεται Καλά Χριστούγεννα στα παιδιά της Κύπρου [ΒΙΝΤΕΟ]

Μία συνεργασία του Μουσείου Παραμυθιού με την Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image

Χτες, 23 Δεκεμβρίου 2020, ο Άγιος Βασίλης έστειλε τις ευχές του στα παιδιά της Κύρπου και στο Μουσείο Παραμυθιού από το μακρινό Ροβανιέμι της Λαπωνίας το οποίο βρίσκεται στην πανέμορφη Φιλανδία. Μια μεγάλη τιμή για το Μουσείο Παραμυθιού που δεχτήκαμε τις ευχές του Άγιου Βασίλη μέσα από το σπίτι του στο μαγικό δάσος μερικές μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά.

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει ανάμεσα στο Μουσείο Παραμυθιού και την Πρεσβεία της Φιλανδίας στην Κύπρο και θα ακολουθήσουν πολλές πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!


Live σύνδεση με Ροβανιέμι


Ταυτόχρονα, χθες, με χαρά μέσα από τη σελίδα του Μουσείου Παραμυθιού στο Facebook είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε έστω και μέσω βίντεο για λίγο στο μακρινό Ροβανιέμι, τον τόπο όπου ζει ο Άγιος Βασίλης στην χιονισμένη Φινλανδία. Στις 17:30 το απόγευμα ο φίλος του Μουσείου Παραμυθιού Γιώργος Φραντζόγλου που ζει και εργάζεται εκεί στο Χωριό του Άγιου Βασίλη συνδέθηκε μαζί μας live.

O Γιώργος μαζί με την σύζυγο του και τα παιδιά τους είπαν στα παιδιά ένα πολύ όμορφο παραμύθι που έγραψε ο ίδιος με πληροφορίες από κάποια μαγικά ξωτικά όπως μας είπε. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο γιατί με αυτό το βίντεο του έδωσε μεγάλη χαρά σε πολλά παιδιά σήμερα που αυτές τις γιορτινές μέρες λόγω της πανδημίας βρίσκονται περιορισμένα στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ