Αν είσαι φανατικός παίχτης του Pokémon σού έχουμε την ιδανική θέση εργασίας

Ετοίμασε βιογραφικό.

Article featured image
Article featured image

Η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας Tencent αναζητά έναν σύμβουλο ειδικό στα Pokémon, θέλοντας να θέσει γερές βάσεις για το καινούργιο online παιχνίδι της Pokémon Unite.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Niko Partners Ντάνιελ Αχμάντ, στην εταιρεία έχουν ανοίξει συνολικά 19 θέσεις εργασίας σχετικές με τα Pokémon αλλά ειδικά για την θέση του συμβούλου, αναζητείται άτομο με βαθιά γνώση στην ιστορία του franchise και τις διακλαδώσεις του φανταστικού «σύμπαντος» των Pokémon.

Εκτός όμως από «ακαδημαϊκή γνώση» όμβς, σύμφωνα με τον Αχμάντ, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι και δεινοί παίκτες, έχοντας τερματίσει τα προηγούμενα παιχνίδια και «γράφοντας» τουλάχιστον 900 ώρες επί της οθόνης.

Η Tencent αναζητά για την θέση κάποιον που να βρίσκεται τουλάχιστον στο επίπεδο Master Ball, στο ανταγωνιστικό mode του παιχνιδιού που «δεν είναι εύκολο πράγμα». Επίσης, αν δεν έχετε δει τουλάχιστον 500 επεισόδια του anime, μην μπείτε καν στον κόπο να στείλετε βιογραφικό. Οι άνθρωποι της Tencent ψάχνουν για έναν πραγματικά φανατικό των Pokémon που θα εξασφαλίσει βάθος και συνοχή στο καινούργιο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ