Η ωραία έκπληξη που περίμενε σήμερα τα παιδιά του Β’ Δημοτικού Σχολείου Ιδαλίου

Γονείς και δάσκαλοι έκαναν το θαύμα τους!

Article featured image
Article featured image

Μια ωραία ιδέα μετατράπηκε σε πράξη.

Κάποιοι γονείς σκέφτηκαν να κάνουν μια ωραία έκπληξη στα παιδιά, στολίζοντας το σχολείο (Β’ Δημοτικό Ιδαλίου) και μοιράστηκαν την ιδέα τους μέσω Viber. Βρήκαν συμπαράσταση, βρήκαν πολλά στολίδια τα οποία πρόσφεραν οι γονείς αφιλοκερδώς και το αποτέλεσμα... είναι εντυπωσιακό.

20201202_190041.jpg


Μπράβο στους γονείς, μπράβο στον Σύνδεσμο Γονέων του Σχολείου, μπράβο σε όσους βοήθησαν, μπράβο και στη διεύθυνση που επέτρεψε η ιδέα αυτή να μετατραπεί σε πράξη.

Σίγουρα, η σημερινή μέρα θα ήταν πολύ ιδιαίτερη για όλα τα παιδιά του σχολείου, αφού το μέρος στο οποίο περνούν καθημερινά πολλές ώρες «φόρεσε» τα γιορτινά του και τους υποδέχτηκε με άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

20201202_190020.jpg


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κυρία Χριστίνα Κάλλη για τις φωτογραφίες που μας έστειλε, η οποία με τη σειρά της θέλει να ευχαριστήσει τις κυρίες Βιολέτα Παπαχριστοδούλου, Λουίζα Νικολάου, Παναγιώτα Παρτάκκη, Ρίτσα Κυριάκου, Έμιλυ Βονιάτη και Χριστιάνα Τσιοπάνη, την κυρία Μαριλένα που είναι δασκάλα του ολοήμερου, όπως επίσης τον Σύνδεσμο Γονέων, τη διεύθυνση του Σχολείου και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ