Σπουδαία νέα για τους απανταχού λάτρεις του Nintendo (και όχι μόνο)

Για όταν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε και πάλι!

Article featured image
Article featured image

Μετά από μεγάλη αναμονή, η Universal Studios Japan ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία που θα ανοίξουν οι πύλες του Super Nintendo World, θεματικού πάρκου που θα δώσει ζωή στους πιο αγαπημένους animation κόσμους.

Το πρώτο στον κόσμο Super Nintendo World, στο Universal Studios Japan στην Οσάκα αναμένεται να αρχίσει να δέχεται επισκέπτες στις 4 Φεβρουαρίου 2021. Το πάρκο θα περιλαμβάνει συναρπαστικές ατραξιόν, βασισμένες στη δημοφιλή σειρά video games Mario, όπως παιχνίδια Super Mario Kart σε πραγματικό χρόνο και παιχνίδια με θέμα τον Γιόσι.

Το πρώτο επιτρέπει στους επισκέπτες να οδηγούν στις εμβληματικές διαδρομές του video game, όπως το Mushroom Kingdom (Βασίλειο των Μανιταριών) με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, καθώς ρίχνουν κοχύλια και φλούδες μπανάνας ο ένας στον άλλο για να κερδίσουν. Ακόμη θα βρεθούν στο Κάστρο του Μπάουζερ με τους αιχμηρούς φράκτες και τις βαριές σιδερένιες πόρτες, καθώς και μια μεγάλη σκάλα στο κέντρο της εισόδου.

Super-Nintendo-World-Details-Coming.jpg

imgonline-com-ua-resize-fXF7YrC46vdR6mV.jpg


Επιπλέον, οι επισκέπτες θα κληθούν να φορέσουν ένα "Power-Up Ban" επιτρέποντας τον μεταξύ τους ανταγωνισμό, ώστε να δημιουργήσουν μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Εκείνοι που έχουν το "βραχιολάκι", το οποίο μπορεί να συνδεθεί με μια εφαρμογή smartphone, θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν εικονικά νομίσματα και κλειδιά.

Το πάρκο είναι αποτέλεσμα εργασιών που διήρκεσαν πάνω από έξι χρόνια για τη Universal Creative και την ομάδα Nintendo Creative, με επικεφαλής τον Σιγκέρου Μιγιαμότο του Mario και τον εκπρόσωπο της Nintendo.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να ανοίξει το 2020, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας της Covid-19. Το παιχνίδι Super Mario Bros. κυκλοφόρησε το 1985, έγινε τηλεοπτική σειρά και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ