Ο ηθοποιός Βασίλης Παφίτης έφτιαξε μόλις το πρώτο του πορτραίτο με καρφιά και κλωστή

Ξεκίνησε να ασχολείται με το string art μέσα στην καραντίνα, γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει δεν είχε τι να κάνει, και σήμερα, μερικούς μήνες μετά, έφτιαξε αισίως το πρώτο του εντυπωσιακό πορτραίτο!

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό! Τοποθέτησε γύρω στα 250 καρφιά πάνω στο ξύλο, δημιουργώντας έναν κύκλο και ακολούθως ενώνοντας την κλωστή - ώστε να δημιουργήσει σκιές- έφτιαξε το πορτραίτο της Αλίκης.

Και για να σας προλάβουμε, ούτε το σχέδιο είχε από κάτω ούτε καρφιά έξτρα έβαλε μέσα στον κύκλο, ενώ το πορτραίτο διαμέτρου 50 εκατοστών φτιάχτηκε σε μόλις 15 ώρες!

After a long period i finally managed to succeed on my first portrait. If you like to own one, with your loved one, feel...

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Paphitis στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020


Ο συμπατριώτης μας ηθοποιός, εν αναμονή των εξελίξεων με την πανδημία και το θέατρο, και εν μέσω των προβών που κάνει αυτό το διάστημα στο Θέατρο Ανεμώνα (θα ανεβάσουν στις 15 Ιανουαρίου την παράσταση «Η κοιμωμένη του Χαλεπά» της Ιρένε Μαραντέι), προσπαθεί να εξελίξει την τεχνική του στο νέο χόμπι με το οποίο καταπιάνεται.

Έμπνευση για την τέχνη του string art άντλησε από τον Έλληνα καλλιτέχνη Πέτρο Βρέλλη, ο οποίος μαγεύει με τις δημιουργίες του!


Εκ του αποτελέσματος, πάντως, φαίνεται πως και ο Βασίλης βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο, αφού τα σχόλια που λαμβάνει είναι εξαιρετικά. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αναφέρει στη CITY, έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε ένα καινούργιο σχέδιο, μετά από παραγγελία που έλαβε τις τελευταίες ώρες, δημιουργώντας και πάλι ένα πορτραίτο γυναίκας.

Δείτε πιο κάτω δείγμα της δουλειάς του Βασίλη και επικοινωνήστε μαζί του μέσω Facebook και Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ