Σεξομολογήσεις #499: «Είμαι ζηλιάρα μέχρι αηδίας»

Δεν μπορεί με τίποτα να ελέγξει τη ζήλεια της, με αποτέλεσμα να μην αντέχει κανένας δίπλα της για μεγάλο διάστημα. Αναγνωρίζει πως υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορεί, όμως να το διαχειριστεί. Φοβάται πως το τέλος θα μείνει μόνη.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.Είμαι ζηλιάρα. Και το εννοώ ότι είμαι μέχρι αηδίας. Παραδέχουμαι το! Γι’ αυτό και δεν αντέχουν οι σχέσεις μου πολύ καιρό. Με όσους ξεκίνησα κάτι, έμεινα στα μισά της διαδρομής. Και το ξέρω ότι είμαι εγώ αυτή που φταίει. Τούτη η ζηλιάρικη θολούρα κάμνει μου χαλάστρες. Δεν ξέρω πώς μπορώ να απαλλαγώ που τούτη τη νοοτροπία μου. Ξεκινώ μια σχέση και είναι όλα καλά καλούλλικα. Στη δεύτερη βδομάδα, αρχίζω τις ερωτήσεις. Μα μιλούμε… κανονική ανάκριση! Μαθαίνω όλα όσα θέλω να μάθω και κρατώ όσα πίννουν νερό και με πιάνουν οι ανασφάλειες. Μετά, τα έχω όλα μαζεμένα και όσα βρίσκω να με ενοχλούν πάνω του, του τα φακκώ τζαι μια τζαι δυο φορές. Και εννοείται ότι στο τέλος χαλώ την όλη φάση μας και δεν θέλει να με ξαναδεί μπροστά του. Τι να κάμω; Πες μου ένα-δύο τρικ να ηρεμήσω το νου μου. Εν πάει άλλο, έτσι όπως τους σκαρτάρω. Εν να μείνω μόνη μου και δεν το θέλω!
Δεν μου έδωσες και πολλά να καταλάβω για το πώς ακριβώς καταλήγεις στο να τους εκνευρίζεις και να τους… χάνεις. Δηλαδή είσαι πρήχτισσα (εκτός από ζηλιάρα); Το θετικό είναι, πως κατανοείς το λάθος σου και θέλεις να το σάσεις. Χαλάρωσε και μάθε να εμπιστεύεσαι τους άντρες και τους ανθρώπους γενικότερα. Από τη στιγμή που αφήνεις να μπει στην ζωή σου κάποιος, αυτός ο κάποιος έχει προσωπικότητα και προσωπική ζωή. Είναι μέσα στο πακέτο του. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ και να το αναιρείς με αλλαγές και καταργήσεις. Μάθε να σέβεσαι τον άλλο για αυτό που είναι και βεβαίως μάθε να τον αποδέχεσαι και να τον ερωτεύεσαι με τα συν και με τα πλην του. Γελιέσαι αν νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις κάποιον. Εσένα θα σου άρεσε να επεμβαίναν στο ταπεραμέντο και στην ιδιοσυγκρασία σου; Πάντως, όπως σε βλέπω και σε νιώθω, καταλαβαίνω ότι δεν χαίρεσαι σεξουαλική ζωή μαζί με τα εφήμερα φλερτ σου. Πρέπει να χαλαρώσεις για να απολαύσεις έρωτα και πάθος χωρίς παρεμβολές. Για σύνελθε -το καλό που σου θέλω- και πάψε να ψειρίζεις τον κάθε σύντροφο. Αφέσου και άφησέ τον να σε πλανέψει και να σε χαϊδέψει! Απόλαυσε τις σπέσιαλ στιγμές σας -ειδικά τους πρώτους μήνες- που είναι όλο μέλι. Τι χαλάς την μελένια σου και χάνεις το καλύτερο κομμάτι; Μια ζωή την έχουμε… Κι αν δεν την γλεντήσουμε… τι θα καταλάβουμε;
#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ