Σεξομολογήσεις #498: «Είμαι 31 και δεν έκανα σεξ ακόμη»

Ισχυρίζεται πως από ένα σημείο και μετά δεν σε ενοχλεί και δεν το πεθυμάς, αφού έτσι κι αλλιώς δεν το έχεις ξανακάνει, ενώ στο τέλος εκφράζει και μια απορία...

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.




Hi tipster m,

Που λες, διαβάζω κι εγώ τη στήλη σου και θέλω τη γνώμη σου. Είμαι 31 και δεν έκανα σεξ ακόμη. Απλώς δεν ήμουν δημοφιλής στο λύκειο, ενώ δεν έτυχε και μετά. Απλώς, από ένα σημείο και μετά δεν σε ενοχλεί και δεν το πεθυμάς αφού δεν το ξανάκαμες. Δεν έχασα όμως τον πόθο!

Μιλούσα με μια κοπέλα και όταν της είπα ότι δεν ξανάκαμα, έκαμε πίσω. Όμως, θα ήταν όλα για το pleasure το δικό της, ό,τι ήθελε στο κρεβάτι.

Δεν είμαι ούτε πλούσιος, ούτε κούκλος. Βάλω μου ένα αυστηρό 4.8 που το 10. Τζαι ούτε γυρεύκω μοντέλα. Τζαι εφοΐτσιασε με τζαι ο παρέας που σου είπε ότι το μέγεθος του -που είναι 14 cm- είναι μικρό, αφού έχω το ίδιο. Δεν ξέρω τι κάμνω λάθος γι’ αυτό σου γράφω… Δεν ξέρω καν αν έχει ελεύθερες για την ηλικία μου -μέχρι 10 χρόνια νεότερες; Δεν υπάρχουν κοπέλες που να θέλουν κάτι σοβαρό που κάποιον που θα τες αγαπά; Θέλουν ούλλες να δείχνουνται;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμβουλή σου.



Είσαι στην καλύτερη ηλικία, είσαι ακατέργαστο διαμάντι, είσαι ευαισθητούλης και ρομαντικός -μια χαρά κοπέλλιν είσαι! Δεν έμεινες στα αζήτητα τυχαία… ΕΣΥ δεν ζητάς έντονα και δεν βγαίνεις εκεί έξω με επίθεση για να ψάξεις να βρεις μια που θα σε θέλει και θα τη θέλεις. (Μια άρνηση από ένα θηλυκό, είναι μια χυλόπιτα μόνο. Φάε την και ξαναμπές στο παιχνίδι). Τι σε κάνει να μαζεύεσαι και να χάνεις τα καλύτερά σου χρόνια; Αφού είσαι σπαρκωμένος, είσαι και συνειδητοποιημένος (για το πόσο τον έχεις -και μια χαρά είναι, μην μου αγχώνεσαι), βρες τάχιστα κορίτσια που θα κάμεις βουτιά και γκολ. Και ναι, υπάρχουν πολλά εκεί έξω, μόνα -ψάχνουν όπως κι εσύ. Και ναι, υπάρχουν και πολλά κορίτσια που θέλουν κάτι σοβαρό και να τις αγαπάς. Άνοιξε τα μάτια σου, πίστεψε στον εαυτό σου, ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και θα έρθουνε να σε βρούνε όμορφα και δυνατά πράγματα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ