Σεξομολογήσεις #497: «Εχαθήκαν οι σοβαροί άντρες»

«Εν μου κοντέφκουν οι αρσενιτζοί για κάτι σοβαρό», αναφέρει στο email της η 23χρονη αναγνώστρια που αυτοχαρακτηρίζεται μάλιστα ως «κελεπούρι» και ζητά από την Tipster να τους διαφωτίσει. Έλα όμως που δεν θα πάρει την απάντηση που ίσως αναμένει...

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Αγαπημένη μου tipster, έχω ένα πρόβλημα. Βασικά, εν ξέρω αν είναι ένα… εν μου κοντέφκουν οι αρσενιτζοί για κάτι σοβαρό. Τζαι όμορφη είμαι, τζαι νούσιμη, τζαι ώριμη είμαι, τζαι 23 χρονών κελεπούρι. Τι μου λείφκεται δηλαδή; Εμένα αρέσκουν μου, αλλά τζείνοι εν με βλέπουν για κάτι σοβαρό… Μόνο να περάσουν καλά. Εχαθήκαν οι σοβαροί άντρες. Διαφώτισέ τους.

Δεν θα έλεγα ότι οι άντρες θέλουν έντονη διαφώτιση... Είναι οι γυναίκες που πρέπει να μάθουν να ενισχύουν τον αυτοσεβασμό τους. Οι άντρες θα βγουν κυνήγι είτε για ξεπέτα είτε για σχέση ή ακόμα και για γάμο. Το θέμα είναι πώς τα θηλυκά χειρίζονται το στενό τους μαρκάρισμα. Γι’ αυτό κορίτσια… μάθετε να διακρίνετε αν κάποιος σας φλερτάρει για κάτι γρήγορο ή για κάτι «σίγουρο». Πρέπει να εκπαιδεύσετε το ένστικτό σας και να ξεχωρίζετε την «επίθεση», αν αυτή είναι για casual sex ή για έρωτα. Μη δίνετε το κοκκό εύκολα αν θέλετε κάτι σοβαρό. Το κλασικό παιχνίδι «hard to get» έχει βάση! Αλλάξτε τακτική και δυναμώστε το «εγώ» σας -με την καλή έννοια. Εν τω μεταξύ, χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου «κελεπούρι» και δεν είναι ωραία λέξη αν πραγματικά σέβεσαι τον εαυτό σου. Ξέρεις τι σημαίνει άσιλα η λέξη; Ευκαιρία! Εσύ, όμως, δεν είσαι ευκαιρία… Είσαι άτομο με περιεχόμενο και με ουσία. Με όνειρα και με στόχους. Θέλεις σοβαρή σχέση. Μπορείς να την έχεις. Φτάνει να εκπέμπεις σωστά μηνύματα και να στοχεύεις στα κατάλληλα αρσενικά. Όλοι θέλουμε να περνάμε καλά. Για σένα, αν αυτό μεταφράζεται σε σοβαρή σχέση, τότε, συμπεριφέρσου ανάλογα.

P.S. Δεν χάθηκαν οι σοβαροί άντρες… Έχει αρκετούς εκεί έξω.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ