Μόλις κυκλοφόρησε η χρυσή «βίβλος» των κορυφαίων εστιατορίων της Κύπρου για το 2020

Πώς γίνεται να μην την έχεις πάρει ακόμη;

Article featured image
Article featured image

Κυκλοφορεί η πολυτελής, ετήσια έκδοση The Golden List 2020 με τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου από το Check In Cyprus. H «Βίβλος» των κορυφαίων εστιατορίων της Κύπρου περιλαμβάνει έναν λεπτομερή, πολυτελή οδηγό για τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Το The Golden List 2020 κυκλοφορεί σε επιλεγμένα περίπτερα και βιβλιοπωλεία σε όλη την Κύπρο, στην τιμή των €6.90, και εκδίδεται σε τρεις γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά.

Το The Golden List 2020 αποτελεί το ιδανικό δώρο για αγαπημένα σας πρόσωπα και λειτουργεί ως οδηγός για το πού μπορείτε να βγείτε για ένα όμορφο γεύμα ή δείπνο. Στον οδηγό ο αναγνώστης θα βρει φωτογραφικό υλικό του χώρου του κάθε εστιατορίου μαζί με τα χαρακτηριστικά του και τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου μαζί με όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο, μενού κ.ά.


GL_20 2seli. 41.6X28.png


Το The Golden List 2020 είναι ο πολυτελής οδηγός που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη όλων όσοι είναι παθιασμένοι με το καλό φαγητό και τις κορυφαίες γεύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ