Η συγκλονιστική κυρία Jennifer Aniston

Γι’ αυτό όλος ο πλανήτης γουστάρει αυτή τη γυναίκα.

Article featured image
Article featured image

Δεν είναι μόνο το ταλέντο της. Ταλέντο έχουν πολλοί. Είναι η αύρα που εκπέμπει και η στάση ζωής της. Είναι αυτά που δηλώνει και πράττει στη δημόσια σφαίρα, ακόμα και όταν τα tabloid κάνουν φύλλο και φτερό κάθε πτυχή της προσωπικής ζωής. Είναι που δείχνει να έχει ξεπεράσει κάθε σύμπλεγμα και ανασφάλειά της, αλλά ακόμα και αυτές που δεν έχει ξεπεράσει τις αφήνει να φανούν στο κοινό. Δεν τη νοιάζει να δείξει ευάλωτη ή τρωτή. Και δεν έχει σημασία αν ο λογαριασμός της στην τράπεζα συνοδεύεται από πάρα πολλά μηδενικά. Αυτή κάνει το κομμάτι της όπως γουστάρει, και καταφέρνει να κερδίζει, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η ελληνικής καταγωγής Jennifer Aniston, μόλις έκλεισε τα 51 της χρόνια και το γιόρτασε με μία φωτογράφιση-εξώφυλλο, στο περιοδικό Interview και μια ανάρτηση στο Instagram της, που ήδη μετρά περισσότερα από 8 εκατομμύρια like.

«Σας ευχαριστώ interviewmag για αυτή την έκπληξη γενεθλίων. Δεν είχα ιδέα ότι θα έβγαινε σήμερα. Νιώθω υπερήφανη και τιμημένη που με γιορτάζετε με αυτό το εξώφυλλο. Ευχαριστώ την ομάδα του περιοδικού που τιμά τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Το να γίνεσαι 51 έχει πλάκα… Ευχαριστώ την αδελφή μου από άλλο 'πατέρα', Σάντρα Μπούλοκ, που μιλήσαμε για ό,τι στο καλό μιλήσαμε. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε γιορτάζοντας online τα 51α γενέθλιά της και ποστάροντας μαζί και μια από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της για το περιοδικό Interview Magazine.

jennifer-aniston-interview-cover-march-2020.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ