Διέρρευσε η νεκροψία της Whitney Houston

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση που βρέθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Article featured image
Article featured image

Οκτώ χρόνια μετά το θάνατο της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Whitney Houston, διέρρευσε η νεκροψία που διενήργησαν τότε οι ιατροδικαστές, αφού βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του ξενοδοχείου που διέμενε.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 ήταν μόλις 48 ετών, με μία τεράστια καριέρα και μία προσωπική ζωή γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Αυτή η ανάστατη προσωπική ζωή ήταν που την οδήγησε τελικά στο θάνατο, με επίσημη αιτία θανάτου τον πνιγμό επειτα από καρδιακή προσβολή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τη νεκροψία. Τα στοιχεία σοκάρουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η Whitney Houston είχε χάσει 11 δόντια λόγω της κατάχρησης ουσιών, ενώ χρησιμοποιούσε περούκα ραμμένη πάνω στα δικά της μαλλιά.

Όταν εντοπίστηκε νεκρή, το σώμα της ήταν γεμάτο εγκαύματα, ενώ σε αρκετά σημεία στην πλάτη έλειπαν και κομμάτια από το δέρμα της, καθώς η θερμοκρασία του νερού ξεπερνούσε τους 60 βαθμούς Κελσίου. Επιπλέον, στο εσωτερικό του αριστερού αγκώνα εντοπίστηκαν σημάδια από βελόνες, ενώ στο στήθος της είχε ουλές από πλαστική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που η μια αρτηρία ήταν βουλωμένη κατά 60%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ