Αγία Νάπα: Σημαντική και φέτος η προσφορά αίματος

Πολύ ικανοποιητική ήταν χθες Τρίτη το βράδυ η προσέλευση των δημοτών της Αγίας Νάπας στην 36η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου, την οποία διοργάνωσε στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου.

Article featured image
Article featured image

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Κυριάκος Χ’’ Γιάννης.

Δεκάδες άτομα ηλικίας 18-65 ετών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν στο χώρο για να προσφέρουν το αίμα τους, ενισχύοντας παράλληλα την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου με το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες στους αιμοδότες, στο προσωπικό της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου για την αγαστή συνεργασία και σε όλους τους εθελοντές (υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου και όχι μόνο) για την πολύτιμη και αφιλοκερδή βοήθειά τους.

Ο κ. Ζαννέττου διαβεβαίωσε επίσης, ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, θα συνεχίσει να διοργανώνει την ετήσια εθελοντική του αιμοδοσία, έτσι ώστε να ενισχύει κάθε χρόνο την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου με αίμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ