Σεξομολογήσεις #495: «Νόμιζα πως του άρεσκεν η σχέση που είχαμε»

Για καιρό ήταν αυτό που λέμε friends with benefits και θεωρούσε πως αυτό ήταν αρκετό, αφού βόλευε και τους δύο. Ξαφνικά αυτός ζήτησε να οι δύο να γίνουν τρεις, και χίλιοι δεκατρείς, αλλά αυτή του έθεσε βέτο. Πλέον της γύρισε την πλάτη και ζητά βοήθεια από την Tipster για να φέρει πίσω.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.




Κρατώ κατζία του πρώην μου, που μόλις με επαραίτησε για άλλες. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάμω να έρτω στα ίσια μου. Το να είσαι με έναν μια χαρά, τζαι ξαφνικά μια μέρα να έρκεται να σου λαλεί ‘ετέλειωσε’, δεν το καταλαβαίνω. Μα ξέρεις τι εκάμναμεν μαζί; Ό,τι ανώμαλο εμπορούσες να φανταστείς. Επικοινωνούσαμε τέλεια σε τούτο το επίπεδο. Ήμασταν fuck buddies τζαι εμένα μια χαρά με βόλευκε τζαι με βολεύκει. Ενόμιζα τζαι τζείνον. Όμως, εγεύτηκε το μέλι τζ’ αλλού, (σαν να μεν ήμουν αρκετή για λλόου του). Άνοιξεν του η όρεξη τζαι ήθελε τζι’ άλλες μες στο κρεβάτι του. Εμένα τούτο δεν με έβρισκε σύμφωνη. Να πάει να τα κάμνει, ελαλούσα του, αλλά χωρίς εμένα μες στην εξίσωση. Τζαι… έσυρέν μου την ότι ετελειώσαμε. Τωρά τι κάμνουμε; Επήα να μπλοφάρω τζ’ έπαθά την.



Απ’ ό,τι φαίνεται-, θέλει σελέξιον πλέον στο κρεβάτι του, γι’ αυτό και σου πέταξε την ατάκα ‘ετέλειωσε’. Εσύ, αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου να κάμεις, είναι να μην τα βάλεις κάτω, να μην μείνεις με την κατζία, και να συνεχίσεις την ζωή σου σε άλλο επίπεδο. Καλό το f b (όχι… δεν εννοούσα φέιζμπουκ, αλλά φακμπάντιζ) όμως, καλύτερα να σκεφτείς και να βρεις ένα νέο σύντροφο που θα τον ‘κλειδώσεις’ σε μια ολοκληρωμένη σχέση η οποία να περιλαμβάνει και εξόδους μαζί, και φουλ συμβίωση, και αχαλίνωτο σεξ και όλα τα καλά που μπορείτε να ζήσετε σαν ζευγάρι. Ναι, ναι… Σκέψου να είσαι ζευκαρούι με το αγόρι σου κι όχι απλά ‘f b’. Γιατί… από μια φάση και μετά, όλοι μας θέλουμε περισσότερα. Και σε θέλω να θέλεις περισσότερα. Μάθετε να είστε λαρτζ στις απαιτήσεις σας, αλλά και λαρτζ στις δοσοληψίες σας. Αποφέρουν καλύτερο κέρδος!



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ