Έρανος αγάπης για τον 9χρονο Quaden

«Είσαι δυνατότερος από όσο νομίζεις» ήταν το μήνυμα του Χιού Τζάκμαν.

Article featured image
Article featured image

Χρησιμοποιώντας τα hashtags #WeStandWithQuaden και #StopBullying, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων παρότρυναν τον Quaden να "παραμείνει δυνατός".

Ο 9χρονος Quaden συγκλόνισε παγκοσμίως με τις συνέπειες που είχε στην ψυχολογία του ο εκφοβισμός που υπέστη λόγω της εμφάνισής του.


Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Quaden πάσχει από αχονδροπλασία έναν τύπο νανισμού που επηρεάζει την ανάπτυξή του. Σχεδόν καθημερινά ο 9χρονος Αυστραλός βίωνε "πείραγμα" για την εμφάνιση του.

Η οικογένεια του μικρού είναι Αβοριγίνες της Αυστραλίας, γεγονός το οποίο πιθανότατα να συνέβαλλε στην έκταση που πήρε το bullying εις βάρους του 9άχρονου στο Κουίνσλαντ.



Το βίντεο που δημοσίευσε η μητέρα του, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα, ενώ άμεση ήταν η απάντηση του αμερικανού κωμικού, Μπραντ Ουίλιαμς, ο οποίος τυχαίνει να πάσχει από την ίδια ασθένεια. Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, ο Ουίλιαμς δημιούργησε τη σελίδα GoFundMe για να προσφέρει στον Bayles ένα ταξίδι στην Disneyland. Μέχρι την Παρασκευή το ποσό που συγκεντρώθηκε για το σκοπό αυτό έφτασε τα $238.000



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ