Καθαρά Δευτέρα στη Νεκρή Ζώνη

Τι ετοιμάζουν στο Δήμο Δερύνειας.

Article featured image
Article featured image

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου


Ο Δήμος Δερύνειας ανακοινώνει ότι και φέτος η Καθαρά Δευτέρα 2.3.2020, θα γιορταστεί στην Εκκλησία Αγίας Μαρίνας στη Νεκρή Ζώνη από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ., μετά από έγκριση του αιτήματός του προς τα Ηνωμένα Έθνη.

Καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Ηνωμένων Εθνών και να περιοριστούν στον χώρο γύρω από την Εκκλησία. Στον χώρο θα επιτρέπεται η μετάβαση με ιδιωτικά αυτοκίνητα μέχρι το σημείο που θα καθοριστεί από τα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Δήμος Δερύνειας αναμένει και φέτος αυξημένη παρουσία αρκετών επισκεπτών στη Νεκρή Ζώνη λόγω και της υπερχείλισης του φράγματος της Δερύνειας, το οποίο βρίσκεται πίσω από την Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και δίπλα από την κατεχόμενη παραλία της Δερύνειας.

Η Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας θα παραμείνει ανοικτή για προσκύνημα, ενώ οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και να απολαύσουν τη φύση και το υπέροχο θέαμα από το φράγμα της Αγίας Μαρίνας.

Όσα ΜΜΕ επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση καλούνται όπως το δηλώσουν έγκαιρα στα τηλ. 23811000 ή 99595570 για διευθέτηση του αιτήματός τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ