Φωτογραφία του καταζητούμενου για τον φόνο στη Ρηγαίνης
Η Αστυνομία καταζητεί 27χρονο και έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα.
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMAD ALSHALAL, 27 χρόνων από τη Συρία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λευκωσία. Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 4 είναι σχετικό. Φόνος εκ προμελέτης στη Λευκωσία.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 24χρονου από το Πακιστάν, χθες Κυριακή, συνελήφθη ένας Παλαιστίνιος, ηλικίας 22 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε και το φονικό μαχαίρι, που στάληκε για εξετάσεις DNA.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάζεψαν 8.000 γυάλινα μπουκάλια και έχτισαν σπίτι επτά δωματίων
Το ευρωπαϊκό νησί που ελάχιστοι γνωρίζουν και προσπαθεί να γίνει το πρώτο πλήρως βιώσιμο
Οι παραλίες της Κύπρου που εξασφάλισαν τη Γαλάζια Σημαία για το 2026